Synnøve (39) til Guilty: - Vi ble veldig sjarmert av hennes personlighet og lidenskap

- Ser frem til å få jobbe med både Vue og React, sier Synnøve Sørensen.

39 år gamle Synnøve Sørensen går til Guilty i Bergen.
39 år gamle Synnøve Sørensen går til Guilty i Bergen. Vis mer

39 år gamle Synnøve Sørensen har fått ny jobb som utvikler hos Guilty i Bergen.

Guilty beskriver seg som "en gjeng med utviklere, designere og forretningsutviklere som hjelper startups og etablerte bedrifter med å bygge merkevare og digitale løsninger".

Vue og React

Sørensen er utdanna dataingeniør ved Høgskolen på Vestlandet, med spesialisering innen web- og mobilteknologi. Hun kommer fra fintechselskapet Stacc, hvor hun jobba med webutvikling i React.

- Jeg ble svært entusiastisk da jeg deltok på en tech talk hvor Guilty presenterte hvilke teknologier de bruker i forskjellige prosjekter. Stacken var jo som skapt for meg og mine interesser, sier Sørensen i en inn/ut-melding til kode24.

- Jeg ser frem til å få jobbe med både Vue og React, og lære meg enda mer TypeScript/JavaScript. Jeg gleder meg også til å lære mer om hva som gjør en god brukeropplevelse og skape webløsninger som er enkle og intuitive å bruke.

"Brennende engasjement"

Guilty melder at de gleder seg til å jobbe med sin nye utvikler.

- Vi ble veldig sjarmert av Synnøve sin personlighet og lidenskap for faget! Synnøve er dedikert, har et brennende engasjement, stiller gode spørsmål og er et godt tilskudd til utviklerteamet, sier daglig leder i Guilty, Maria Friis Thorsen.

- Vi er utrolig giret på å få henne med i teamet og er klar for å fortsette reisen vår sammen med henne.