Natcha (28) begynte med Java, men endte som React-utvikler hos Embriq

- Jeg liker fortsatt Java, men trives aller best med React, sier Natcha Nanthawisit.

Natcha Nanthawisit har fått seg jobb hos Embriq.
Natcha Nanthawisit har fått seg jobb hos Embriq. Vis mer

28 år gamle Natcha Nanthawisit har fått seg jobb hos Embriq.

Nanthawisit bor på Grorud i Oslo, har en bachelorgrad i dataingeniør fra OsloMet og i tillegg et fagbrev som dataelektroniker.

Fra Java til React

Siden hun var ferdig med bachelorgraden sin i 2019 har hun jobba som konsulent i Netcompany.

- Jeg startet som Java-utvikler, men senere fikk jeg stor interesse for React fra mitt første React-prosjekt, som gjorde at jeg gikk over til å jobbe i hele stacken. Jeg liker fortsatt Java, men trives aller best med React. Nå går jeg inn i Embriq og skal jobbe som fullstack-utvikler med hovedfokus på React hos NAV, forteller Nanthawisit i en inn/ut-melding til kode24.

Hobbyprosjekter

- Natcha er en rolig og behagelig person å jobbe med, og som ikke er redd for å si sine meninger og komme med gode forslag. Hun har stort engasjement med spennende hobbyprosjekter. Natcha er et bra tilskudd til konsulentavdelingen vår, sier Ritu Rampal, konsulentdirektør i Embriq, i inn/ut-meldinga.

- Jeg følte jeg fikk en god kjemi med Ritu, som er konsulentsjefen i Embriq. I rekrutteringsprosessen fikk jeg bedre oppfølging etter intervju enn hos andre. På teknisk intervju som jeg var litt stresset, men hun fikk meg til å slappe av, avslutter Nanthawisit.