Gøran er ny CTO i Karnov: - Jeg er mektig imponert over produktet

- Teknologivalgene bak løsningen er innovative og velfungerende, mener fersk CTO Gøran Hansen i Karnov.

Hans-Petter Nygaard og fersk CTO Gøran Hansen i Karnov.
Hans-Petter Nygaard og fersk CTO Gøran Hansen i Karnov. Vis mer

Gøran Hansen har fått seg jobb som CTO i det juridiske forlaget Karnov.

Hansen skal ha erfaring både som utvikler og som leder, og kommer senest fra en tilsvarende stilling i selskapet Dolittle, og har før dette jobba i blant annet Amedia, Equinor, Capgemini, Sticos og med mobilspillet Wordfeud.

"Morgendagens arbeidsverktøy"

Karnov er altså et forlag, men utvikler også egne tekniske løsninger for rundt 30.000 brukere, mange av dem jurister.

"I fjor utviklet Karnov den teknologiske nyvinningen deterministiske noter, også kjent som historiske noter. Innovasjonen gjorde det mulig for jurister å henvise til digitale noter for første gang" melder selskapet.

- Jeg er mektig imponert over produktet Karnov har skapt på kort tid. Teknologivalgene bak løsningen er innovative og velfungerende, og gjenspeiles i den varme mottagelsen i markedet. Det blir spennende å få videreutvikle morgendagens arbeidsverktøy for norske jurister, sier Hansen i en inn/ut-melding til kode24.

Tar over etter Markus Foss

- Hansen overtar etter dyktige Markus Foss, som har gjort en veldig solid jobb siden oppstarten. Der er vi også svært fornøyde med å kunne fortsette samarbeidet med Markus og hans selskap Kodr AS i året som kommer, sier Hans-Petter Nygaard, administrerende direktør i Karnov Group Norway.

- Med Gøran på laget rigger vi oss for videre vekst og kunder. Slik sikrer vi at norske jurister fortsetter å ta bedre beslutninger raskere.