Marta og Andrii til Simula Consulting: - Bygger et av de mest internasjonale miljøene i Norge

- Spennende med fagpersoner fra hele verden, synes Lopez og Petrychak.

Marta Quemada Lopez og Andrii Petrychak er nyansatte i Simula Consulting.
Marta Quemada Lopez og Andrii Petrychak er nyansatte i Simula Consulting. Vis mer

Marta Quemada Lopez og Andrii Petrychak har begge fått seg jobb som data engineers i Simula Consulting.

Marta Quemada Lopez

Lopez kommer fra jobb som maskinlæring-utvikler for Fujitsu i Madrid, og har mastergrad i "computer science / industrial engineering" fra universiteter i England, Japan og Spania.

- Det er veldig spennende å begynne i et så mangfoldig miljø som Simula Consulting. For oss var det spesielt appellerende å komme til et så sterkt fagmiljø som samler toppkompetanse med fagpersoner fra hele verden, sier Lopez og Petrychak, i en inn/ut-melding til kode24.

Andrii Petrychak

Petrychak jobba tidligere som løsningsarkitekt og seniorutvikler i Redpill Linpro i Oslo. Han har mastergrad i "petroleum engineering / offshore oil-and-gas technologies", og en bachelor i "automation technology and control engineering", med studiebakgrunn fra universitet og høyskole i både Ukraina og Norge.

- Vi er stolte over å kunne få tak i så sterke og erfarne kandidater som Marta og Andrii. Samtidig ser vi at vi nå er i ferd med å bygge et av de aller mest internasjonale konsulentmiljøene i Norge, noe som gir en solid merverdi for både kunder og kolleger, sier fungerende direktør i Simula Consulting, Amalie Tveit Pedersen.