- Jeg har interaksjons­design i ryggraden, grafisk design i sjela, og koding i høyrehånda

Sabahud-Din "Sabah" Chughtai fra Lillestrøm kommune til Innovasjon Norge. - Vi er utrolig heldig.

Sabahud-Din "Sabah" Chughtai har fått seg ny jobb som frontend-utvikler i Innovasjon Norge.
Sabahud-Din "Sabah" Chughtai har fått seg ny jobb som frontend-utvikler i Innovasjon Norge. Vis mer

Sabahud-Din Chughtai, eller "Sabah" som han gjerne kalles, har fått seg ny jobb som frontend-utvikler i Innovasjon Norge.

Innovasjon Norge er en statlig aktør som skal hjelpe nye selskaper opp og stå. De forteller til koed24 at de nå har 10 autonome produktteam som jobber med digitale løsninger for både kunder og kunderådgivere, og at Sabah ansettes som en del deres digitale satsning.

Sabah skal først og fremst jobbe med utviklingen av en kursplattform.

"Design i sjela"

- Han hadde den gode energien vi så etter på første kaffeprat og var ganske sikker på at han ville være en perfekt match for oss. Vi er utrolig heldig som har fått han med på laget, skriver avdelingsleder Elin Reiholm i en inn/ut-melding til kode24.

- Jeg har interaksjonsdesign i ryggraden, grafisk design i sjela, og koding i høyrehånda, sier Sabah selv.

- Jeg er på mitt beste når jeg skal løse tekniske utfordringer — og med utdanning i informatikk og bakgrunn i design, så har frontend-faget vært en helt perfekt match! Jeg har lært enormt mye på to år som en del av utviklerteamet i Lillestrøm kommune, og søkte med videre til Innovasjon Norge da jeg følte meg klar til å være en del av et enda større fagmiljø og litt andre utfordringer.

Viktigst med innstilling

- Jeg syns det er veldig givende å være med på å skape verdi i offentlig sektor, der Innovasjon Norge sitt samfunnsoppdrag er ekstra spennende, og jeg får være med å sikre fremtidens arbeidsplasser, sier Sabah.

Han skal ha fått et godt inntrykk av Innovasjon Norge på en virtuell kaffeprat.

- Jeg husker faktisk fra intervjuet at de sa at "det tekniske kan du fint lære deg, det viktigste er innstillingen til å sette deg inn i nye ting". Etter at jeg har kommet inn her føler jeg at inntrykkene jeg har hatt stemmer godt, og at dette kan være en plass jeg kan trives med lenge.