Consid etablerer seg i Norge: - Skal vise at vi er på nivå med de aller beste, sier nyansatte Ninni

- Hun kommer inn med et sprudlende humør og en sterk faglig tyngde, sier Ninni Stenkulas nye kolleger.

Ninni Stenkula har fått seg jobb som fullstack-utvikler i konsulentselskapet Consid Norge.
Ninni Stenkula har fått seg jobb som fullstack-utvikler i konsulentselskapet Consid Norge. Vis mer

Ninni Stenkula har fått seg jobb som fullstack-utvikler i konsulentselskapet Consid Norge.

Consid hevder selv å være "et av Nordens raskest voksende IT-selskaper", og skal ha 1.500 ansatte i Sverige. I januar åpne de kontorer i Oslo, og har foreløpig rundt 30 ansatte her til lands.

Blant kundene finner man Coop, Handelsbanken, Jula, KIA, Spotify, Volvo/Polestar, Scania, Brønnøysundregisteret, Schibsted og Entur.

Master fra Frankrike

Stenkula kommer fra Bekk, hvor hun jobba i 3,5 år.

I bagasjen har hun også en mastergrad i elektronikk og teknisk kybernetikk fra Institut National des Sciences Appliquées de Toulouse (INSA) i Frankrike.

I Consid skal hun jobbe som fullstack-utvikler med fokus på Java, Kotlin og React.

"Sprudlende humør"

- Det er utrolig spennende å få være med på en reise hvor jeg, under trygge rammer, får være med fra start og bygge opp et kontor og et arbeids- og fagmiljø, samt vise kunder at vi er på nivå med de aller beste. Consid har solid framgang i Sverige, og målet må bli å bli enda bedre i Norge! Dette er en reise jeg ikke vil gå glipp av, sier Stenkula i en inn/ut-melding til kode24.

- Det er fantastisk å ha fått med Ninni på laget! Hun kommer inn med et sprudlende humør og en sterk faglig tyngde som Consid vil dra nytte av, sier Rebekka Sanna, markeds- og kommunikasjonskoordinator i Consid Norge.