Fredrik er ny UX-sjef hos Videocation: - En veldig spennende utfordring

Fredrik Johnsson har jobba hos ECIT Labs, Opera, Elkjøp og Shortcut. Nå skal han sørge for god læring.

Fredrik Johnsson er ny UX-sjef hos Videocation.
Fredrik Johnsson er ny UX-sjef hos Videocation. Vis mer

Fredrik Johnsson er ansatt som ny UX-sjef hos Videocation.

"Videocation.no er en tjeneste som gjør det enkelt for bedrifter og medarbeidere å få tilgang til oppdatert kunnskap fra norske fageksperter", forteller de selv på nettsida.

Som "UX manager" her skal han "skape bedre brukeropplevelser på selskapets e-læringsplattform", ifølge en inn/ut-melding til kode24.

Gleder seg

Fredrik Johnsson kommer fra jobben som Head of UX i ECIT Labs. Han har også jobbet med UX i blant annet Opera Software, Elkjøp og Shortcut.

- Videocation er Norges mest spennende Startup. Jeg gleder meg veldig til å styrke Videocation som en ledende leverandør av digitale kurs til næringslivet, sier Johnsson i inn/ut-meldinga.

- Gjennom stillingen kan jeg påvirke hvordan våre kunder lærer bedre på våre digitale kurs, og det er en veldig spennende utfordring. I så måte er Videocation et perfekt sted for meg.

Norge og Spania

Videocation skal ha 243 kurs fra over 100 eksperter på sin abonnementsløsning. De har blant annet TV 2, Orkla og Europris på kundelisten, og melder om stor vekst.

På hovedkontoret deres i Tullins gate i Oslo er det nå 20 ansatte, og på nyåret ble Videocation lansert i Spania, hvor virksomheten nå har 13 ansatte og egen utviklingsavdeling i Barcelona.

- Det er veldig gledelig å få Fredrik Johnsson om bord som UX Manager i Videocation, sier "chief product officer" Terje Seljeseth.

- Med Fredrik på laget får vi styrket vår satsing på enda bedre brukeropplevelser, som gjør at kundereisen blir enklere, og læringsutbyttet høyere.