Kristina til Devoteam M Cloud: - Hun blir en stjerne på laget vårt

- Jeg begynte å jobbe her for å kunne delta i de mest innovative og teknisk utfordrende prosjektene i Norge, sier Kristina Rakneberg Berntsen.

Kristina Rakneberg Berntsen har fått seg jobb hos Devoteam M Cloud.
Kristina Rakneberg Berntsen har fått seg jobb hos Devoteam M Cloud. Vis mer

Kristina Rakneberg Berntsen har fått seg jobb hos Devoteam M Cloud.

"Devoteam M Cloud er spesialister på å transformere tradisjonell IT infrastruktur til Microsoft Azure og M365" ifølge seg selv.

Vil ha tekniske utfordringer

Berntsen har en mastergrad i "Applied Computer Science" ved Høyskolen i Østfold, og jobba fram til nå hos Sopra Sterias RightCloud-avdeling med drift og utvikling i Azure.

Ifølge en inn/ut-melding til kode24 var hun dessuten "hovedansvarlig for Cloud Financial Management for rapportering på kostnader i Azure, Amazon Web Services (AWS) og Google Compute Cloud (GCP)".

- Jeg begynte å jobbe hos Devoteam M Cloud for å kunne delta i de mest innovative og teknisk utfordrende prosjektene i Norge. Samt for å ha muligheten til å jobbe med det nyeste innen teknologien og utvikle min kompetanse et hakk videre, sier Berntsen.

"Stjerne på laget"

- Vi er veldig glade for å få Kristina ombord! Med god faglig dybde og en solid formidlingsevne er hun en stjerne på laget vårt, som både vil utvikle og løfte hvordan våre kunder tar i bruk Azure skyløsninger, sier Line Ruud, ansvarlig for folk og kultur i selskapet, i inn/ut-meldinga.

"Kristina vil jobbe tett på kundene i bindeleddet mellom organisasjon og teknologi, hvor hun vil være med å løfte flere Norske kunder og deres ansattes kompetanse innenfor Azure, gjennom etablere et solid fundament for selskapene og løfte eksisterende og nye løsninger til Azure på så smidig måte som mulig" melder hennes nye arbeidsgiver.

"Kristina vil ta i bruke hele verktøykassen Azure har å by på fra automatisering igjennom bicep til innovative løsninger basert på containere og plattform løsniger i Azure."