Fredric går fra kjempen Capgemini til lille Funktive

- Drevet av min lidenskap for programvareutvikling og ønske om å bygge opp noe fra bunnen av, sier Fredric Segtnan Mentzoni.

Fredric Segtnan Mentzoni har blitt konsulent og medeier i Funktive.
Fredric Segtnan Mentzoni har blitt konsulent og medeier i Funktive. Vis mer

Fredric Segtnan Mentzoni har blitt konsulent og medeier i Funktive.

Funktive er et lite og nystarta konsulentselskap med base i Trondheim.

"Talentfull og skarp"

Mentzoni kommer fra tre år som konsulent i Capgemini, hvor han jobba med kunder i både privat og offentlig sektor.

Mentzoni har en dataingeniør-bachelorgrad fra NTNU, og beskrives som en "allsidig utvikler" med hovedfokus på .NET og Azure.

- Han er en utrolig talentfull og skarp person, noe han ofte har bevisst via sertifiseringer. Han er glad for å lære fra seg, noe som skaper stor verdi både internt hos oss og eksternt hos kunder, sier Alexander Samsig i Funktive i en inn/ut-melding til kode24.

Bygge opp noe fra bunnen

- Fredric er først og fremst dyktig og disiplinert. Han er også svært omgjengelig og et fantastisk godt tilskudd til miljøet, sier Håkon Hjelde Wold i Mentzonis nye arbeidsgiver.

- Valget om å bli med i oppstarten av Funktive var drevet av min lidenskap for programvareutvikling og ønske om å bygge opp noe fra bunnen av. Gjennom konsulentbistand innenfor programvareutvikling får jeg brukt min ekspertise, samtidig som jeg er med på å påvirke hvordan vi løser krevende problemer på tvers av bransjer. Dette blir en spennende reise som jeg gleder meg til å ta fatt på, sier Mentzoni selv.