- Dette er de beste talentene i bransjen

Netlife kaprer Ayo Akinsete, Simen Kristoffersen, Hans Petter Fosseng, Henrik Fischer Bjelland, Knut Sorknes og Anders Godal.

Netlife ansetter Ayo Akinsete, Simen Kristoffersen, Hans Petter Fosseng, Henrik Fischer Bjelland, Knut Sorknes og Anders Godal.
Netlife ansetter Ayo Akinsete, Simen Kristoffersen, Hans Petter Fosseng, Henrik Fischer Bjelland, Knut Sorknes og Anders Godal. Vis mer

Netlife melder om seks nye ansatte den siste tida:

Ayo Akinsete, Simen Kristoffersen, Hans Petter Fosseng, Henrik Fischer Bjelland, Knut Sorknes og Anders Godal.

Beth Stensen, administrerende direktør i Netlife, jubler.

- Dette er seks svært dyktige, ulike profiler som jeg vet kommer til å kunne tilføre både våre kunder og deres kunder mye verdi. Med disse nye ansettelsene fortsetter Netlife å tiltrekke seg de beste talentene i bransjen, sier hun i en inn/ut-melding til kode24.

Hans Petter Fosseng

Hans Petter Fosseng, en erfaren produktleder med erfaring fra Statens vegvesen, ble en del av Netlife i februar. Hans Petter skal ha mye erfaring med og forståelse for brukeropplevelse.

- Jeg har alltid følt meg faglig hjemme her. Netlife har en fantastisk kultur for deling og utvikling av kunnskap, sier Fosseng.

Ayo Akinsete

Produktanalytiker Ayo Akinsete, tidligere ansatt i Favrit og Whereby, skal styrke byråets kompetansen på måling og eksperimentering, "for å gi kundene enda mer effekt".

"Ayo ble overbevist av Netlifes “no bullshit”-tilnærming, og beskriver den som en forfriskende kontrast til den typiske konsulentopplevelsen" hevder hans nye arbeidsgiver.

Henrik Fischer Bjelland og Simen Frøyhov Kristoffersen

Henrik Fischer Bjelland og Simen Frøyhov Kristoffersen er begge nye tilskudd i teknologiteamet. Simen kommer rett fra læreryrket, og Henrik som tidligere tech lead i AntiDiffer.

"De tar med seg verdifull kommunikasjons- og formidlingskompetanse få teknologer kan skilte med, i tillegg til solid kodekunnskap" hevder Netlife.

- Netlife treffer utrolig godt på det punktet med å dele kunnskap. Fagmiljøet er sterkt og størrelsen på selskapet er helt riktig, sier Henrik i inn/ut-meldinga.

Knut Sorknes og Anders Godal

Knut Sorknes og Anders Godal, begge fra NoA Ignite, rundet ut de nye ansettelsene i mai. Med bakgrunn i UX-design og teknologi skal de "bidra til Netlifes kreative og innovative atmosfære".

"Knut og Anders pekte begge på Netlifes sterke fagmiljø og sammensveisede, kreative, og sosiale kultur som avgjørende faktorer for deres beslutning om å bli med i teamet" hevder Netlife.