James (41) til Labrador CMS: - Unikt og spennende å jobbe med

- På toppen av dette er han en veldig trivelig fyr, sies det om James Inglis.

Labrador CMS har nylig ansatt James Inglis (41) som ny fullstack-utvikler.
Labrador CMS har nylig ansatt James Inglis (41) som ny fullstack-utvikler. Vis mer

Labrador CMS har nylig ansatt James Inglis (41) som ny fullstack-utvikler.

Inglis har lang erfaring som utvikler og har jobba som fullstacker i reklamebyråer siden 2011 - sist for Aptum, der han jobba siden 2015.

Labrador CMS lager CMS-et Labrador, naturlig nok, som blant annet brukes av en rekke norske nettaviser - inkludert kode24.

"Trivelig fyr"

Ole Andreas Flaaten Jonsgård, CTO i Labrador CMS, uttaler at de er svært fornøyde med å ha Inglis som en del av teamet.

- James er en dyktig utvikler med lang erfaring innen backendutvikling. Han har også erfaring som tech lead og en del kundekontakt som kommer godt med i arbeidet hos oss. På toppen av dette er han en veldig trivelig fyr som vi er superfornøyd med å få som en del av teamet, sier Jonsgård i en inn/ut-melding til kode24.

"Unikt"

Inglis selv er også begeistra for sitt nye arbeidssted.

- Labrador CMS synes jeg er unikt og spennende å jobbe med, siden de leverer en fantastisk opplevelse med innholdsredigering på en plattform som er designet for skalerbarhet og hastighet. Etter å ha jobbet med flere CMS-systemer gjennom årene, har jeg ikke sett mange, hvis noen, som legger så stor vekt på disse viktige funksjonene. Så jeg var virkelig spent på å bli en del av et team som leverer et slikt produkt, sier han.