- Nå kan jeg komme inn tidlig og påvirke ting, håper Steinar (50)

Steinar Eliassen slutter i Distribution Innovation for å starte hos Aschehoug.

Steinar Eliassen (50) er ansatt som utvikler i teknologienheten i Aschehoug.
Steinar Eliassen (50) er ansatt som utvikler i teknologienheten i Aschehoug. Vis mer

Steinar Eliassen (50) er ansatt som utvikler i teknologienheten i Aschehoug.

Eliassen har lang erfaring som utvikler, og jobbet sist i Distribution Innovation, som back-end utvikler.

"Startup-følelse"

Hos Aschehoug skal Eliassen jobbe med Juridika; et digitalt arbeidsverktøy for alle som jobber med juss, innunder Universitetsforlaget.

Han skal jobbe som back-end utvikler på produktet, i all hovedsak med Kotlin og Spring Boot-rammeverket.

- Dette er et team med mye nyutvikling. Det er litt sånn "startup"-følelse i teamet. Selv om firmaet ikke er nytt, er utviklingsavdelingen relativt ny, og det gir mulighet til å komme inn tidlig og påvirke ting, sier Eliassen i en inn/ut-melding til kode24.

"Kunnskapsdybde"

- Vi fikk raskt innblikk i kompetanseprofilen til Steinar. Han har jobbet med en rekke språk og teknologier i sin yrkeskarriere og blitt utfordret på mange nivåer i en rekke teknologier, språk og plattformer. Denne erfaringen, kombinert med engasjementet han har i faget, har ført til at Steinar har bygget opp en solid utviklerprofil med særs god teknisk innsikt og en svært god forståelse for software-utvikling, sier utviklingssjef Morten Jacobsen i Aschehoug.

- Vi så med en gang at Steinar har den kompetansen og de kvalitetene vi ser etter. Han har en imponerende kunnskapsdybde og en utmerket evne til å finne løsninger på kompliserte problemstillinger. Steinar vil kunne bidra på mange viktige områder og det gleder meg virkelig at han har valgt å takke ja til denne stillingen hos oss, sier