Frontender: - Blir ikke redd av backend-kode

bspoke henter tre nye utviklere til selskapet: Kristoffer Johansen, Thomas Warren og John Mikael Lindbakk.

Kristoffer Johansen (36), Thomas Warren (27) og John Mikael Lindbakk (32) har fått jobb som utviklere i bspoke.📸: bspoke
Kristoffer Johansen (36), Thomas Warren (27) og John Mikael Lindbakk (32) har fått jobb som utviklere i bspoke.📸: bspoke Vis mer

Kristoffer Johansen (36), Thomas Warren (27) og John Mikael Lindbakk (32) har fått jobb som utviklere i bspoke.

- De har utfyllende kompetanse innen .NET, Java og frontend, har jobbet i spennende prosjekter hos varierte kunder, og ikke minst, de passer godt inn i vår kultur, sier Henrik Holum, daglig leder i bspoke, i en inn/ut-melding til kode24.

Kristoffer Johansen

Kristoffer Johansen beskrives av bspoke i inn/ut-meldinga som en senior fullstack-utvikler, med helling mot frontend-utvikling. Han har to bachelorgrader, i multimedieteknologi og som dataingeniør.

- Jeg er i utgangspunktet en frontendutvikler, men blir ikke redd om jeg ser backendkode og må ta i et tak der. Jeg er mest opptatt av å løse problemer og finne gode løsninger for sluttbrukerne, sier han.

Kristoffer har jobbet på både store og små prosjekter, og laget webapplikasjoner for mange brukere og fagsystemer i offentlig og privat sektor. Han har bred kunnskap fra teknologier som: Angular, React, Vue, C#, .Net, Entity Framework og ulike databaser (MSSql, MongoDb, MariaDb), jQuery, PHP og Flash (Actionscript 2/3).

Thomas Warren

Thomas Warren er fullstack-utvikler med en bachelorgrad i programmering og nettverk fra UiO. Han jobber hovedsaklig med backend, men har også god erfaring fra å bistå på frontend i sine prosjekter. Tidligere har han jobbet på store og små prosjekter, med fokus på REST-API-er og betalingsløsninger.

- Å være konsulent vil kunne gi meg muligheten til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver og utvikle meg selv faglig, og kunne bidra på forskjellige prosjekter.

Ifølge bspoke har Thomas god teknisk forståelse for teknologier som Java, Spring Boot, Vue og Oracle-databaser, postgres-databaser og plsql. Han bruker også flittig verktøyet Domain Driven Design (DDD) for å produsere god og forståelig kode.

John Mikael Lindbakk

John Mikael Lindbakk er backendutvikler med vekt på automatisert testing, arkitektur og utviklerprosesser.

I løpet av den 10-årige karrieren har han opparbeidet seg god kunnskap om teknologier og prosesser som Java, Kotlin, Groovy, Spring Boot, Kafka, C#, Python, Docker, Contract-first, TDD, XP og Story-board mapping.

- Jeg har jobbet som en in-house utvikler i ti år nå, og som en in-house utvikler så blir veldig mye styrt av tech stack-en som selskapet bruker. Hvis man ønsker å utforske en ny teknologi, må man også vurdere hvordan den teknologien passer inn hos selskapet man jobber hos. Det jeg håper med å være konsulent er å prøve nye ting og se en større del av “IT-Norge”, sier han.