- Skjer utrolig mye i banksektoren

inn/ut: Anders Sveen er ZTL sin nye utvikler og "devops-pådriver". 👋

Anders Sveen begynner i ZTL Payment Solution.
Anders Sveen begynner i ZTL Payment Solution. Vis mer

Fintech-selskapet ZTL (ZTL Payment Solution) går snart i produksjon med sin første kunde, og skal "fortsette å bygge et sterkt teknologiteam for å støtte videre ekspansjon", forteller selskapet i en inn/ut-melding til kode24.

Nå utvider de teknologiteamet og ansetter Anders Sveen som utvikler og det de kaller en "DevOps-pådriver".

B2B-betalinger

- Anders kommer fra sin første start-up jobb hos logistikkutfordreren Porterbuddy, og har solid erfaring med smidig utvikling, kontinuerlige leveranser og DevOps. Han har jobbet med alt fra teamledelse til programmering i mange år som konsulent Miles, Capgemini og Ciber. Anders deler gjerne erfaringer om programvareutvikling gjennom foredrag og artikler, forteller ZTL.

- Det er skjer utrolig mye i banksektoren og det blir veldig spennende å jobbe med B2B-betalinger. Det skal være enkelt og transparent selv om bedriftene ikke kan vippse penger til hverandre. Tiden man har til disposisjon er begrenset, og vi skal sørge for at betalinger går unna så de kan bruke tiden på kundene sine, skryter nyansatte Sveen.

Raskt i produksjon

ZTL lanserer snart med de første kundene, og jobben Anders skal bidra til å få løsningen klar for produksjon.

- Vi jobber på en måte som gjør at vi, til tross for å være en regulert virksomhet, klarer å beholde en kort vei til produksjon, og lærer hele tiden av feedback fra de som bruker systemet, sier Sveen i inn/ut-meldinga.

- Anders har en verdifull erfaring for oss, med å hele tiden jobbe for å raskt komme i produksjon med nye endringer, sier CTO Andreas Røe i ZTL.