Jørgen går fra Capgemini til Creuna - som community lead

inn/ut: - Fått meg en fast plass med plante, figurer og masse nytt utstyr! 👋

Jørgen Lybeck Hansen slutter hos Capgemini for å bli "community lead" hos Creuna.
Jørgen Lybeck Hansen slutter hos Capgemini for å bli "community lead" hos Creuna. Vis mer

Jørgen Lybeck Hansen slutter hos Capgemini for å bli "community lead" hos Creuna

- Vi er entusiastiske for å få Jørgen inn som creunianer. Han har takket ja til jobben som senior frontend-er og skal lede vårt fagmiljø som frontend community lead i Creuna, sier business director Kirsti Kierulf i en inn/ut-melding til kode24.

- Jørgen har en lidenskap til fag som virkelig smitter. Han kan utrolig mye, og er opptatt av å dele med andre, så jeg gleder meg til å jobbe og lære sammen med han, sier Jonas Hildershavn, backend community lead for teknologi.

«Vi er konsulenter, men sitter sammen på vårt eget kontor.»

Planter og figurer

- Helt fra jeg møtte opp på fagkveld hos Creuna for to år siden har jeg ønsket å være en del av denne skuta! Nå sitter jeg her et par uker inn i en ny hverdag, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd, sier Lybeck Hansen.

- Jeg har fått meg en fast plass med plante, figurer og masse nytt utstyr. En av hovedgrunnene til at jeg ville til Creuna var nettopp det at vi er konsulenter, men sitter sammen på vårt eget kontor.

- Jeg har fått meg en fast plass med plante, figurer og masse nytt utstyr.
- Jeg har fått meg en fast plass med plante, figurer og masse nytt utstyr. Vis mer

Hva gjør en community lead?

Creuna beskriver seg selv som et "integrert byrå som jobber på tvers av faggrupper og tett på hverandre", med "stort fokus på robuste tjenesteplattformer og Big Leap Engineering".

- Jeg har møtt mange engasjerte mennesker, sier Lybeck Hansen.

- De skal jeg jobbe tett med for å arrangere fagkvelder, dokumentere våre standarder i Confluence og å tenke ut nye måter å drive faglig utvikling på. Dette er et fantastisk sted for meg!

React og Sanity

- Jeg skal få jobbe med React – mye SSR, Gatsby, designsystemer som Figma, og diverse CMS systemer. Aller mest håper jeg på et Sanity-prosjekt, men jeg gleder meg til alle utfordringer som kommer! I tillegg er det sykt fett å jobbe for et byrå som vinner designpriser på jevnlig basis.

- Creuna har sitt eget React CLI, og flere støtteprosjekter til dette. CLI-et var det som ble presentert på fagkvelden jeg tidligere var på. Vi ønsker å la våre teknologer være aktive i Open Source miljøet, og bruke de beste verktøyene for å samkjøre prosjektene til Creuna.