Lene, Torleif, Kjetil og Roy inn i Stacc

inn/ut: Skal jobbe med alt fra Swift, C# og Vue til Azure og mikrotjenester. 👋

Torleif Halseth, Kjetil Salomonsen, Roy Jenssen og Lene Whiteley starter i Stacc. 📸: Privat
Torleif Halseth, Kjetil Salomonsen, Roy Jenssen og Lene Whiteley starter i Stacc. 📸: Privat Vis mer

Stacc, et fintech-selskap i Bergen som ifølge seg selv kombinerer finansiell teknologi med design og strategisk know-how, melder om fire nye ansatte.

Torleif Halseth

Torleif er 30 år og kommer egentlig fra Stavanger. Nå har han heldigvis for oss funnet ut at han (og familien) trives best som bergensere.

Tidligere har Torleif jobbet som konsulent og har betydelig fintech-erfaring.

Torleif Halseth
Torleif Halseth Vis mer

Torleif er en utvikler med forkjærlighet for å løse reelle kundebehov med gode brukeropplevelser. Han trives aller best når han jobber med React, Javascript og C#. Det skal han få fortsette med her i Stacc hvor han fortsetter å levere front-end magi til flere av våre gode kunder.

- Jeg skal være en av de beste på utvikling av god brukeropplevelse. Når Marius Hauken fra Stacc X spurte om jeg ønsket å være med på all-star laget var valget enkelt. Jeg fikk møte hele gjengen og vi fant tonen. Folkene betyr alt, og jeg har stor tro på denne gjengen. Det er også spennende å jobbe mot finans hvor det settes store krav til kvalitet og hastighet i et landskap som er i stor endring, sier Halseth.

- Torleif er en drivkraft innen sitt fagfelt og imponerer stadig med nye løsninger og leveranser til særdeles fornøyde kunder. Vi er sikre på at han kommer til å bli et godt tilskudd til gjengen, sier arbeidsgiveren.

Lene Whiteley
Lene Whiteley Vis mer

Lene Whiteley

Vi er så glad for å få Lene med på laget! Lene er en 31 år gammel utvikler fra Bergen. Hun holder stand i Bergen med mann, barn og snart en liten hund.

Lene startet som frontend utvikler hos TietoEVRY før hun hoppet ut i iOS utvikling som nestleder i mobilavdelingen. Hun har erfaring fra Bergen Kino, Artgarden og Vizrt.

Lene kommer til oss ila våren og vil starte med å dele av all kunnskapen sin om Swift. Når hun ikke bruker tid på familie, venner, brett- og dataspill jobber hun med å lære seg enda mer om React og SwiftUI.

- Vi ansatte Lene fordi hun kommer med spennende kompetanse innen Swift og Ios Utvikling som flere av kundene våre er interesserte i samtidig som hun har relevant prosjekterfaring fra bank og finans, sier arbeidsgiveren.

Kjetil Salomonsen
Kjetil Salomonsen Vis mer

Kjetil Salomonsen

Kjetil Salomonsen begynte 1.1.2020 som arkitekt i Stacc Insight. Kjetil er 46 år gammel, og kom fra CapGemini. Før det hadde han jobbet nærmere 10 år i Sbanken.

Kjetils første store oppgave er å være med i et prosjekt som har som mål å få et komplett system til å kjøre i Azure sin skyløsning. Målet er at alle kunder etter hvert skal inn i denne løsningen. I dag har vi vår kode kjørende hos mange forskjellige kunder og det er utfordrende å supportere mange forskjellige versjoner på forskjellige lokasjoner. Tjenestene blir kodet i Java.

- Stacc er et firma med stort potensiale. Her er store muligheter for både bedrift og for ansatte. Stacc består av fire selskap som kompletterer hverandre på en god måte. De ansatte blir godt tatt vare på og her fokuseres det først og fremst på å få utført oppgavene. Utviklere har store friheter til å finne ut hva som er beste veien til mål, sier Salomonsen.

- Vi ansatte Kjetil fordi han har den rette faglige kompetansen – både teknisk og bankfaglig. I tillegg er han dedikert, nysgjerrig og vi tror han kan bidra til å utfordre oss til å bli enda bedre, uttaler arbeidsgiveren.

Roy Jenssen
Roy Jenssen Vis mer

Roy Jenssen

Roy Jenssen startet hos Stacc Insight 1.12.2019 som utvikler. Roy kommer rett fra bachelorstudiet i informasjonsvitenskap ved UiB.

- I Stacc Insight har jeg så langt jobbet med å vedlikeholde eksisterende funksjonalitet, og å utvikle ny funksjonalitet på en mikrotjenestebasert plattform bygd på komponenter med Java, Vue, og Angular.

- Ved hjelp av en trunkbasert utviklingsmetodologi og en automatisert pipelinen fra utvikler til produktdeployment oppnås et raskt og smidig utviklingsmiljø. Bruken av containerbaserte testmiljøer gjør også at ny funksjonalitet og programvarekode kan utvikles og testes lokalt uten risiko for resten av arkitekturen.

- Jeg begynte å jobbe her fordi Stacc Insight presenterte interessante prosjekter de arbeidet med, og spennende mål for tiden fremover. Det appellerte til meg å være del av et moderne og fremoverlent utviklermiljø, sier Jenssen.

- Vi ansatte Roy fordi han har vist gjennom intervjuprosessen at han er et teknisk talent, men også fordi han er tilpasningsdyktig og sulten på ny teknologi, sier arbeidsgiveren.