Datek ansetter Pål (35) og Sebastian (30)

inn/ut: Skal videreutvikle IoT-løsninger for smarte hjem og byer. 👋

Utviklerne Pål Simen Ellingsen og Sebastian Ramsland har begge begynt å jobbe for Datek. 📸: Datek
Utviklerne Pål Simen Ellingsen og Sebastian Ramsland har begge begynt å jobbe for Datek. 📸: Datek Vis mer

Datek melder at de har ansatt to nye utviklere:

Pål Simen Ellingsen (35)

  • Utdannelse: Mastergrad innenfor IT:
  • Tidligere jobber: Kongsberg Defence & Aerospace og Nets.
  • Stillingstittel: systemutvikler

- Jeg skal jobbe med backend-, frontend- og embeddedutvikling. Det vil si en mengde forskjellige teknologier og rammeverk, noe som forhåpentligvis vil bety varierte arbeidsoppgaver hver eneste dag.

Pål Simen Ellingsen
Pål Simen Ellingsen Vis mer

- Jeg søkte på denne stillingen fordi det virker veldig interessant å jobbe med IoT-løsninger for smarte byer. I tillegg virker Datek som en bedrift med godt miljø, både faglig og sosialt.

- Vi hadde et stort behov for å styrke bemanningen på utviklingen. Kompetansen og erfaringen til Pål Simen passet godt til jobben her, sier Arndt Kubosch, leder for utvikling av Datek Light Control.

Sebastian Ramsland (30)

  • Utdannelse: Dataingeniør OsloMet (tidl. HiOA).
  • Tidligere jobber: Systemutvikler hos Telia (tidl. Get), hvor jeg var med på å uyvikle platformen til selskapets Nett-Tv tjeneste fra bunnen av.
  • Stillingstittel: systemutvikler

- Jeg skal videreutvikle Dateks IoT-platform, primært innen smarthjem-løsninger. Typiske teknologier og tjenester man forholder seg til i hverdagen er ZigBee, Docker, RabbitMQ, MongoDB, AWS CodeBuild, CloudFormation og ECS (Fargate).

Sebastian Ramsland
Sebastian Ramsland Vis mer

- Først og fremst trengte jeg et miljøskifte og nye impulser. Jeg var på leting etter utviklingsorienterte selskaper som forstår hvor viktig det er å kunne snu seg raskt etter markedet og trender. Datek er et tech-selskap ned til beinmargen, som jobber med utvikling innenfor veldig mange spennende områder. Samtidig er jeg lidenskapelig opptatt av å kunne bidra til å lage gode brukervennlige produkter/tjenester hvor brukeren er i høysetet. Det å kunne jobbe videre med en IoT-platform som er tilpasset smart-hjem løsninger ble på mange måter en perfekt match.

- Sebastian ble ansatt etter en grundig prosess, og vi anser han som et talent, uttaler teknisk sjef Espen Westgaard i Datek.

Vil dere også feire deres nye ansatte? Send oss en inn/ut-melding på hei@kode24.no! 👋