Ukas beste: - Jeg klarer ikke å slutte å skrive inn ting på craiyon.com

Nye DALL-E Mini, rare CSS-triks, fjonge tastaturer og dubstep i ukas Lørdagsgodt.

Lørdagsgodt-redaktør Mattis ligger i stabilt sideleie med forkjølelse, mens Jørgen og Ole Petter gjør seg klare for sommerferien.

Men det er lørdag, og du trenger lørdagsgodt, så det skal du søren meg få. Og denne uka har vi masse godbiter fra det store verdensvev, samla sammen gjennom uka på kode24s mest aktive Slack-kanal.

God helg!

Litt dunkende dubstep til arbeidet, madam? 🎶

Mattis:
Jeg har helt sjukt dilla på denne. Herlig dubstep

DALL-E mini - jeg mener, Craiyon 🎨

Ole Petter:
Jeg klarer ikke å slutte å skrive inn ting på craiyon.com, det som tidligere het DALL-E mini, men som har fått beskjed om å bytte navn, visstnok.

En norsk utvikler. Stereotypiene er selvfølgelig ikke bra, og reiser mange spørsmål som er langt mer alvorlige enn hva vi har plass til i en bildetekst, men hun ser jo kjent ut, det må man nesten innrømme.
En norsk utvikler. Stereotypiene er selvfølgelig ikke bra, og reiser mange spørsmål som er langt mer alvorlige enn hva vi har plass til i en bildetekst, men hun ser jo kjent ut, det må man nesten innrømme. Vis mer

Jeg har allerede store planer om å slutte å søke etter illustrasjonsbilder av typen "programmer sitting in hip cafe", og heller få AI-en til å tegne "norwegian programmer sitting in home office in norway while reading kode24 in the background and drinking coffee of our official mugs you can buy from shop.kode24.no."

CSS i queens english 🍵

Jørgen:
Visste du at du kunne skrive CSS med the Queens english? Alt du trenger er en plugin til postCSS. Forøvrig fra en av mine favorittkanaler for CSS-opplæring Kevin Powell.

Kryping i tiss i The Boys 🍌

Ole Petter:
Sesong 3 av The Boys er ute, og det er akkurat så gøy som jeg trodde. Det er kanskje barnslig, men jeg synes det var ganske gøyalt at noe av det første som skjer i sesongen, er at en superhelt som kan krympe seg bitteliten kryper inn i tissen til en annen kar. Det er premiere på setning for min del, og premiere på en ting jeg har sett på TV, også. Fikk litt Min Mikropartner-vibber av det, om noen husker den filmen? Nok om det; The Boys, sesong 3. Veldig gøy.

Half Life-tastatur 🧪

Jørgen:
Dette tastaturet minner meg om Half Life av en eller annen grunn.

Mojo84.
Mojo84. Vis mer

De har flere stilige, men ingen av dem med nordisk tastatur. Rett som det er møter jeg utviklere med amerikansk tastatur. Jeg forstår ikke at de orker.

Google-AI-raring på TV 📺

Ole Petter:
Åherregud, han fyren i Google som mener aien deres er selvbevisst har gjort tv-intervju! Jeg skriver dette MENS jeg ser videoen fordi jeg ble så gira, men dette er bra. Dette er veldig bra.

Mindblowing tech

Mattis:
Dette er helt mindblowing tech.