twoday ansetter fem i Ålesund: - Samarbeid med NTNU bærer frukter

- Det er fantastisk å se, sier daglig leder.

Didrik Eilertsen, Michal Berg, Trude Kleppe, Olaf Nord-Varhaug og Lars-Ivar Giskegjerde. 📸: Sara Helen Haram / twoday
Didrik Eilertsen, Michal Berg, Trude Kleppe, Olaf Nord-Varhaug og Lars-Ivar Giskegjerde. 📸: Sara Helen Haram / twoday Vis mer

Konsulentselskapet twoday, som ble til i 2022 ved å skille ut 22 konulentselskaper fra Visma, vokser videre i Ålesund.

Bare i august har de ansatt fem nye folk.

Mange fra NTNU

Her er de nyansatte:

  • Trude Kleppe har lang erfaring fra IT og den maritime bransjen, og styrker teamet som Senior Rådgiver. Kleppe kommer fra VARD, hvor hun jobbet som Business System Advisor.
  • Michal Berg og Didrik Eilertsen er nylig uteksaminerte dataingeniører fra NTNU, og skal jobbe som systemutviklere.
  • Olaf Nord-Varhaug, som var intern hos twoday i vår, er nyutdannet økonom fra NTNU og skal jobbe med Business Intelligence.
  • Lars-Ivar Giskegjerde, som har tilbrakt ett år som intern hos twoday, tar med seg sin erfaring inn som lærling i systemutvikling.

"Fantastisk"

- Det er fantastisk å se at vår kontinuerlige satsing og samarbeid med NTNU bærer frukter. Etter flere år med å ansette nyutdannede får vi svært relevante kandidater også i år, sier Torill Standal Eliassen, daglig leder i twoday Ålesund, i en inn/ut-melding til kode24.

- Den rykende ferske utdanningen, i kombinasjon med den tyngden og erfaringen som Trude kommer med, vil være en perfekt kombinasjon for å levere de beste løsningene til våre kunder.

twoday har nå rundt 2.500 ansatte i Norden og Litauen, med rundt 8.000 offentlige og private virksomheter på kundelista.