Twitter er ikke lenger Twitter: - X, melder Musk

Torsdag sendte Musk ut en tweet der det bare sto «X».

Musk har opprettet tre holdingselskaper i delstaten Delaware med varianter av navnet X. Her: Elon Musk på en fest. 📸: Richie Buxo/Shutterstock
Musk har opprettet tre holdingselskaper i delstaten Delaware med varianter av navnet X. Her: Elon Musk på en fest. 📸: Richie Buxo/Shutterstock Vis mer

Selskapet Twitter eksisterer ikke lenger, etter å ha slått seg sammen med det nyopprettede selskapet X, ifølge et amerikansk rettsdokument.

Det er ikke klart hvilke konsekvenser endringen vil ha for plattformen Twitter, som ble kjøpt opp av Tesla-eier og milliardær Elon Musk i fjor.

Musk Tweetet "X"

Men ifølge Bloomberg fører endringen til spekulasjoner om hva Musk nå planlegger for Twitter, som siden oppkjøpet har vært gjennom flere endringer.

Rettsdokumentet der det kommer fram at «Twitter Inc. ikke eksisterer lenger» ble innlevert til en domstol i forbindelse med et søksmål mot selskapet og tidligere administrerende direktør Jack Dorsey.

Musk har opprettet tre holdingselskaper i delstaten Delaware med varianter av navnet X. Torsdag sendte Musk ut en tweet der det bare sto «X».