Thorvald og Knut Andre til Simula Consulting - skal jobbe med livmorhalskreft

- Vi tar tak i unge og dyktige talenter som kan gå rett inn i prosjektene våre.

Thorvald M. Ballestad er ansatt som data scientist, og Knut Andre Grytting Prestsveen som data engineer, hos Simula Consulting.
Thorvald M. Ballestad er ansatt som data scientist, og Knut Andre Grytting Prestsveen som data engineer, hos Simula Consulting. Vis mer

Simula Consulting melder om to nyansettelser:

Thorvald M. Ballestad er ansatt som data scientist, og Knut Andre Grytting Prestsveen som data engineer.

Begge har akkurat avslutta master-studier ved NTNU, i fysikk og matematikk.

Olje og kreft

Prestsveen går inn i et team som utvikler et verktøy for "samvisualisering av simulerte resultater og historiske data" for Equinor

Ballestad skal bistå med utviklingen av algoritmer for screening av livmorhalskreft, i samarbeid med Kreftregisteret.

- Det er veldig spennende å komme til et så sterkt fagmiljø som Simula Consulting og bli kastet rett inn i prosjekt. Vi er tatt veldig godt imot og opplever at dette er en organisasjon som virkelig ønsker å investere i talentutvikling, sier de to nye konsulentene i kor, ifølge en inn/ut-melding til kode24.

"Unge, dyktige talenter"

- Vi har en stabil pågang av prosjekter, og har en fin vekst for tiden, sier fungerende direktør i Simula Consulting, Amalie Tveit Pedersen, i inn/ut-meldinga.

- En viktig del av det å bygge opp et konsulentmiljø som vårt, er å få tak i unge og dyktige talenter som kan gå rett inn i prosjektene våre. Derfor er vi veldig glade for å få med oss to så spennende profiler som Knut Andre og Thorvald.