Tharin (27) ny utvikler hos Yne

Ble sendt rett ut i prosjekt med kollega.

Tharin er ny utvikler hos Yne. 📸 Privat
Tharin er ny utvikler hos Yne. 📸 Privat Vis mer

Det var mens Tharin satt og scrollet på instagram at han tilfeldigvis oppdaget Yne sin brandingvideo. Han syntes Yne Consulting virket som et hyggelig selskap der kollegaene er mer som en vennegjeng. Dette trigget Tharin, siden han ikke er så glad i store formelle bedrifter. Selv om han leste på Yne sine sider at de kun ansetter de med minst to års erfaring tok han sjansen på å ta kontakt.

På intervjuet hos Yne imponerte han stort, både med personligheten sin, den faglige tyngden og med pågangsmot. Det kom tydelig frem at Tharin er en hardtarbeidende kar som bruker mye tid på faglig utvikling. I tillegg hadde Tharin gode skussmål fra sin forrige arbeidsgiver Visma, der han hadde jobbet selvstendig med en React applikasjon. Alt dette gjorde at Tharin ble ansatt og med det bidro til at Yne dobler antall ansatte i løpet av året.

Uka etter at Tharin signerte med Yne Consulting ble han også solgt ut i prosjekt til Sector Alarm, sammen med en senior utvikler fra Yne. Her skal de sammen jobbe med React på Sector Alarm sine løsninger.

En fun fact om Tharin er at han tidligere i 20 årene drev med breakdancing.