TanStack Router ute i versjon 1: «Vår helt!»

Remix DevTools versjon 3.7.0, Remix TOTP med ny versjon, Vue versjon 3.4 og TanStack Router 1 i årests første ForrigeUke.

Caroline Odden er begeistra for den nye TanStack Router-versjonen. 📸: Kurt Lekanger
Caroline Odden er begeistra for den nye TanStack Router-versjonen. 📸: Kurt Lekanger Vis mer

Dette var uken for litt overflødig kode 👨💻, hvor man endelig fant forskjellen på frontend-utviklere og narkotikalangere 💊, og hvor de store spørsmålene ble stilt 🙇.

Og til slutt, dette var uken for nytt år! 🎆

TanStack Router

Vår superhelt som har gjort datahenting til en lek, nemlig Tanner Linsley, har nå kommet ut med versjon 1 av sin TanStack Router! Biblioteket tilbyr typesikkerhet, har innebygd lasting og caching, og mange andre kjekke saker. Du kan til og med få autocomplete på paths! Hvis du syns det hørtes interessant ut kan du sjekke ut biblioteket her.

Remix DevTools versjon 3.7.0

For å gjøre debugging enklere trenger man en et bra verktøy. Derfor er det så fint at Remix Devtool stadig blir bedre og bedre! I siste versjon har de lagt til støtte for versjon 2.4 av Remix Vite og gjort det mulig å oppdage uoverensstemmelser i hydreringen.

Remix TOTP med ny versjon

Vi er ikke ferdig med Remix enda! Fordi Remix sin pakke for time-based one-time passord (TOTP) har nemlig kommet til versjon 2. Bruker du Remix og har behov for å autentisere brukerene dine med email eller magisk link så kan det være verdt å ta en titt!

Vue versjon 3.4

Det ble en liten versjon-overload i denne artikkelen, men vi har vel plass til en til! Vue har kommet med versjon 3.4. Her har det kommet mye ytelsesforbedringer og et par kvalitetsforbedringer for bruk av API’ene de tilbyr.

Det var alt for denne gang! Håper dere har en fin start på det nye året! 👩💻