Pernille (31) og Henrik (28) til Embriq: - En ny rolle for meg

Pernille Sethre og Henrik Klev ny seniorkonsulent og konsulent i Embriq.

Pernille Sethre og Henrik Klev er nye konsulenter hos Embriq.
Pernille Sethre og Henrik Klev er nye konsulenter hos Embriq. Vis mer

Pernille Sethre og Henrik Klev har starta som henholdsvis seniorkonsulent og konsulent i Embriq.

Pernille Sethre

Pernille Sethre (31) har bachelorgrad i dataingeniørfag på Oslomet. Hun starta i selskapet Pureservice som frontend-utvikler, før hun fikk jobb i Finn.no. Der jobba hun i seks år, blant annet med søk og FINN Jobb.

Nå skal Sethre jobbe som seniorkonsulent hos Embriq. Nå jobber hun ute hos Posten, som utvikler og "agile team lead".

– Sistnevnte er en ny rolle for meg, og jeg synes det er skikkelig spennende å få jobbe mer med prosess og team, i tillegg til koding, sier Sethre i en inn/ut-melding til kode24.

Som utvikler har hun jobba mest backend, og bruker helst Kotlin.

– Pernille har en god teknisk bakgrunn, er en dyktig utvikler og et godt bidrag til det sosiale miljøet, sier konsulentdirektør Ritu Rampal i Embriq.

Henrik Klev

Henrik Klev (28) har en mastergrad i programmering og systemarkitektur. Etter studiet startet han i Tripletex som fullstack-utvikler. Etter å ha jobba der i ett år gikk han over til konsulentrollen i Netlight, før han starta som konsulent i Embriq.

– I hovedsak ville jeg være en del av å kunne bygge opp et startende konsulentselskap fra bunnen av, hvor man får mye å si, kan være veldig selvstendig, og har en veldig rettferdig kompensasjonsordning, sier Klev.

Han har i stor grad jobba backend med Java og Kotlin, men har også skrevet mye React med TypeScript. Akkurat nå jobber Klev med Android, Kotlin, Jetpack Compose og Dagger 2, hvor han lager en betalingsapplikasjon for betalingsterminaler hos PayEx.

Henrik er en utadvendt utvikler som har opparbeidet seg svært attraktiv kompetanse på kort tid. Han er opptatt av kunnskapsdeling, og ser for seg å holde foredrag på konferanser om noen år. Vi er glade for å ha Henrik med på laget, forteller Rampal.