Mener design er spesielt viktig i dårlige tider: – Må skape verdi

Heidi Borthen Nymoen er ansatt som områdeleder for design i bspoke.

Heidi Borthne Nymoen er områdeleder for design i bspoke. 📸: bspoke
Heidi Borthne Nymoen er områdeleder for design i bspoke. 📸: bspoke Vis mer

Heidi Borthne Nymoen starter opp i bspoke som "Områdeleder for Design". Det skriver IT-konsulentselskapet i en inn/ut-melding til kode24.

Borthne Nymoen har fra tidligere over 10 års erfaring fra Bouvet i roller som designer og designleder, og startet opp i bspoke 1. mars.

I den nyopprettede stillingen vil hun fokusere på å utvikle fagområdet for å tilby et bredere spekter av tjenester til bspokes kunder.

I full gang

– Heidi er allerede i full gang med å etablere grunnlaget for vårt designfaglige arbeid, inkludert rekruttering- og forretningsstrategi. Hun har allerede engasjert seg i dialoger med både nye og eksisterende kunder. Vi ser frem til å se hvordan hennes erfaring og visjon vil løfte bspoke og de løsningene vi tilbyr kundene, sier Henrik Holum, daglig leder i bspoke.

Borthne Nymoen skriver i inn/ut-meldingen at bedriftskultur og mulighet til personlig og profesjonell vekst er viktig for henne, og at det var en av grunnene til at hun ville jobbe hos bspoke.

I bspoke skal hun være med på å bygge opp designområdet og bidra i lederteamet. Hun verdsetter spesielt sjansen til å være enda tettere på både medarbeidere og kunder, samt å dykke dypere inn i faget og direkte påvirke digital utvikling og gode brukeropplevelser.

Viktigere enn noen gang

– Jeg har savnet å jobbe mer med faget og være med på å lage gode brukeropplevelser, forteller hun.

Bspoke skriver at Heidi Borthne Nymoen har lang bakgrunn som designleder, og at hun med sin fokus på utvikling av brukersentrerte digitale løsninger er et godt tilskudd inn i bspoke sin ledergruppe.

Hun mener selv at betydningen av målrettet og effektiv design er enda mer fremtredende i tider med økonomiske utfordringer.

– Nå, mer enn noensinne, er det essensielt å sikre at de løsningene vi skaper faktisk møter de reelle behov og skaper verdi for brukere, samfunnet, og virksomhetene, forklarer Borthen Nymoen.