Kickstartet nytt kontor med fire ansatte

Konsulentselskapet XLENT har etablert seg i Trondheim.

Fra venstre: Anders Eivind Bråten, Vebjørn Reinsberg, Inge Pettersen og Morten Moen. 📸: XLENT
Fra venstre: Anders Eivind Bråten, Vebjørn Reinsberg, Inge Pettersen og Morten Moen. 📸: XLENT Vis mer

Konsulentselskapet XLENT har sitt utspring fra Sverige, og har avdelinger i Oslo og Ålesund.

Nå skriver selskapet i en inn/uit-melding at de satser i Trondheim, og at ny CEO og COO startet opp forrige uke.

Alle har utviklererfaring

Det nye Trondheims-kontoret startet opp fra nyttår, og har hittil fire ansatte – som alle har erfaring som utviklere.

Dette er de fire:

  • Anders Eivind Bråten, ansatt som CDO og konsulent. Anders har over 17 års erfaring som utvikler, systemanalytiker, interaksjonsdesigner, scrum master og innen prosessledelse. I tillegg har han nettopp levert en PhD innen AI og IoT. I XLENT skal han hjelpe kunder med teknologiske og digitale strategier, samt områder innen AI og ESG.
  • Vebjørn Reinsberg, ansatt som konsulent. Vebjørn har lang erfaring som utvikler, spesielt innen Visma og ERP. Han vil tilby kundene ekspertise innen dette og .NET Framework
  • Inge Pettersen, ansatt som COO. Inge har gjennom 17 år i Sportradar utviklet seg fra koder, til teamlead og utviklingsdirektør. Med seg i bagasjen har han også kontorledelse, kulturbygging og relasjonsbygging, som han tar med seg for å hjelpe til med å etablere og bygge et nytt kontor.
  • Morten Moen, ansatte som CEO. Morten har vært utvikler siden 1996, inkludert mange år i selskap som Powel og Itema. Han er ekspert på .NET og har lang erfaring med prosjektledelse. Nå skal han bygge selskap og etablere XLENT i byen, mens han fortsetter sitt nåværende oppdrag i AKVA Group.

– I XLENT Trondheim jobber vi sammen for å bygge et selskap med fokus på kvalitet, trivsel og bærekraft, og ser allerede etter nye seniorutviklere å utvide teamet med, skriver COO i XLENT, Inge Pettersen.