Ingrid (29) ny team-leder i Computas NXT: - Givende å jobbe med nyutdanna

- Jeg håper at jeg kan bidra til at NXT blir et enda bedre sted å begynne karrieren for de nyutdannede, sier Ingrid Giæver.

Ingrid Giæver har fått ny jobb som konsulent hos Computas.
Ingrid Giæver har fått ny jobb som konsulent hos Computas. Vis mer

29 år gamle Ingrid Giæver har fått ny jobb i Computas.

Nærmere bestemt som team-leder for nyutdanna utviklere i Computas sin NXT-avdeling, i tillegg til å jobbe som konsulent.

Lang erfaring

Giæver har en mastergrad i datateknologi med spesialisering innen databaser og søk fra NTNU.

Hun har tidligere jobba som test- og prosjektleder i NOKUT, og har erfaring som tester og testleder hos Statnett og Elhub AS som konsulent fra Visma Consulting AS. Hun kommer nå fra stillingen som team-leder og konsulent hos twoday.

- Jeg har alltid hatt et godt inntrykk av Computas og kulturen her. Her ligger det mye stolthet i faget, og det er fokus på faglig utvikling og kompetanse. Det appellerer til meg, sier hun i en inn/ut-melding til kode24.

"Givende"

- I rollen som teamleder i NXT hjelper det å selv være aktiv i oppdrag og ha utvikler-utdannelse. Det gjør det enklere å forstå hvordan en nyutdannet utvikler og konsulent har det både i kundeoppdrag og som fersk i arbeidslivet, sier Giæver.

Giæver har tidligere erfaring med å lede ansatte som er ferske i arbeidslivet.

- Jeg har alltid forbundet Computas høy faglig kompetanse og erfarne folk. Å jobbe med nyutdannede i et slikt miljø er ekstra givende, sier den nyansatte.

Vil sette preg

Computas etablerte sitt program for nyutdannede for 6 år siden, og siden 2017 har dette vært en egen avdeling, NXT.

At avdelingen er relativt ny motiverer den nyansatte team-lederen, som håper hun kan være med på å sette sitt preg på avdelingen.

- Jeg håper at jeg kan bidra til at NXT blir et enda bedre sted å begynne karrieren for de nyutdannede, avslutter Giæver.