Sebastian (28) sjarmerte seg til ny jobb i Alv

Alv har fått seg to nye konsulenter: Simen Eliassen (31) og Sebastian Dahl (28).

Simen Eliassen (31) og Sebastian Dahl (28) er ansatt som nye konsulenter hos Alv.
Simen Eliassen (31) og Sebastian Dahl (28) er ansatt som nye konsulenter hos Alv. Vis mer

Simen Eliassen (31) og Sebastian Dahl (28) er ansatt som nye konsulenter hos Alv.

Simen Eliassen

Eliassen er utdanna innen energi og nanoteknologi, men innså raskt at han trives bedre foran skjermen med data og analyse enn i laboriatoriet.

- Jeg spesialiserte meg på kvantemekaniske simuleringer av nanostrukturer, som krevde mye koding og analyse av data. Dette skapte en interesse som senere førte til et ønske å jobbe innenfor felte, sier Eliassen i en inn/ut-melding til kode24.

Han har fram til nå jobba med Python og databaser hos Rystad Energi, blant annet for "fremskrivning av tidsserier til datainnsamling, håndtering av data, regresjoner og maskinlæring". Når han ikke analyserer data, liker 31-åringen å bruke kroppen.

- Jeg har tidligere konkurrert i styrkeløft og har som mål å stille til NM en gang i fremtiden. Ellers prøver jeg i tiden jeg har til overs til å fullføre en påbegynt doktorgrad innenfor materialteknologi.

Sebastian Dahl

Dahl studerte Design, Bruk og Interaksjon på Universitetet i Oslo, men syntes flere av fagene var uinteressante - og vurderte å avbryte studiene og studere til elektroingeniør i stedet. Men han holdt ut etter at han fant frontend-faget, og visste hvilken retning han skulle gå videre.

De siste åra har han jobba som frontend-utvikler hos Virinco, blant annet med et testdata-system kalt WATS i Typescript og Angular, samt jobbing med .NET i C#.

- Jeg vet hvordan jeg vil ha det både fysisk og psykisk i et arbeidsmiljø som man skal tilbringe mye tid i. Jeg har lært fra tidligere jobb at det sosiale er ganske viktig for meg, og der tror jeg det er få som gjør det så bra som Alv, sier Dahl i inn/ut-meldinga.

- I tillegg til å ha en imponerende CV og teknisk kompetanse, så vant Sebastian våre hjerter når han signerte søknaden sin med "SebALVstian", sier Kristin Bjerke, COO, i Alv.