Eystein (44) slutter i Atea: - Vil jobbe med likesinnede

- Fortsatt mye rom for forbedring, sier Glitnis nye utvikler Eystein T. Kleivenes.

44-åringen Eystein T. Kleivenes har fått seg ny jobb i Glitni.
44-åringen Eystein T. Kleivenes har fått seg ny jobb i Glitni. Vis mer

44-åringen Eystein T. Kleivenes har fått seg ny jobb i Glitni, hvor han skal jobbe som dataplattformutvikler og rådgiver.

Kleivenes kommer fra Atea, hvor han var ansvarlig for utvikling av Atea sine dataplattformtjenester mot blant annet sjømatindustrien og Smart Cities.

Data, data, data

Glitni betegner seg som et konsulentselskap som spesialiserer seg på "DataOps, dataplattformer og datastrategi".

- Jeg valgte Glitni for å få jobbe med likesinnede fagpersoner som brenner for dataplattformer, og for å samarbeide med noen utrolig dyktige datastrateger, sier Kleivenes i en inn/ut-melding til kode24.

Han skal ha erfaring med mye innenfor "data-stacken", inkludert strømmetjenester, datavarehus, datalakehouse-arkitektur og maskinlæring.

Rom for forbedring

Kleivenes vokste opp i en tid da "IT-systemer virkelig trengte bedre brukeropplevelser", ifølge inn/ut-meldinga, så dette skal være viktig for han.

- Det er mange talentfulle utviklere som jobber med ny og kul teknologi i dag, men det er fortsatt mye rom for forbedring når det gjelder brukeropplevelse og pålitelighet. Med min erfaring håper jeg å kunne hjelpe med å bygge nye, moderne dataplattformer, eller bidra til en trygg og rask migrering fra gamle datavarehus-monolitter, sier han.

Kleivenes ønsker også å bidra til å skape et mer aktivt fellesskap for dataplattformutviklere og gjøre nye, avanserte konsepter mer tilgjengelige. Han er spesielt interessert i hvordan applikasjoner, data og maskinlæring kan fungere sømløst sammen.