Alexander (32) gleder seg: - Tror snittalderen er rundt 25 her

- Det blir kult å komme til et så ungt miljø, sier Alexander Kylén i Frend.

Alexander Kylén er nyansatt i Frend. 📸: Frend
Alexander Kylén er nyansatt i Frend. 📸: Frend Vis mer

32 år gamle Alexander Kylén er ansatt som "team- og tech lead" for eCommerce-avdelingen i Frend.

Headless-stack

Kylén kommer fra Dekode hvor han har jobbet som teamleder og utvikler de siste sju årene. Han har en utdannelse i "Web og multimedia management" fra universitetet i Borås.

Hos Frend skal Kylén visstnok jobbe med å skape raske og fine nettbutikker. Ifølge Frend skal dette gjøres ved hjelp av en headless-stack med for eksempel Centra eller Crystallize som e-handelsmotor, Storyblok eller Sanity som CMS og React og Next.js som frontend.

Frend har også laget en proprietær datasynkroniseringstjeneste i Azure, skrevet i TypeScript.

Moro med moderne teknologi

Kylén sier han setter pris på å komme inn i Frend i en fase der selskapet har beygnt å standardisere mer og sette ting i struktur.

– Frend har fått til sykt mye på kort tid og har åpenbart både flinke folk og en god posisjon i markedet. Det skal bli kult å jobbe med mer moderne teknologier og i et ungt, fremoverlent miljø. Jeg tror snittalder er rundt 25 her, sier Kylén i en inn/ut-melding til kode24.

Hans første prosjekt blir å lage en skalerbar "boilerplate" som skal brukes i fremtidige prosjekter hos Frend.

– Alexander har gjort en merkbar innsats allerede fra første dag og kommer inn med tonnevis av erfaring. Teamet er ivrige etter å lære fra Alexander og erfaringene han har gjort seg i tidligere stillinger, sier Dennis Nilsson, seniorkonsulent i Frend.