Elton Snusk: - På tide å kjøre på med ekte programmering!

kode24 inviterer til kodekrim i påska - for Tomsconsult har fått seg ny CEO og store problemer.

Et eldre bilde av Tomsconsult sin nye CEO Elton Snusk, mens han prøver ut en tidlig versjon av Porsverse ute i Porsgrunns gater. 📸: REX
Et eldre bilde av Tomsconsult sin nye CEO Elton Snusk, mens han prøver ut en tidlig versjon av Porsverse ute i Porsgrunns gater. 📸: REX Vis mer

Vår gode venn og tekniske støttespiller Tom, for mange kjent gjennom Toms Hosting og Tomsconsult i utallige julekalendere og påskekrimmer her på kode24, ser ut til å havna i trøbbel - igjen.

Styret i Tomsconsult, "Grenlands tiende beste konsulentbyrå", bestemte tidligere i vinter å selge selskapet til en av Porsgrunns store gründere og investorer; Elton Snusk.

Nå ser det ut til at Snusk har litt andre planer for Tomsconsult enn hva Tom så for seg. Og kjenner vi Tom rett, kan det dermed være duket for en ny kodekrim på kode24 denne påska - hvor vi trenger din hjelp.

«OK, nå er det på tide å uppe gamet noe sjukt her, folkens, og kjøre på med EKTE programmering.»

"Prosjekt 99%"

På Elton Snusk sin egen mikroblogg forteller han litt om hva han driver med som fersk CEO.

"Jeg har bedt alle mine undersjåtter å fakse meg all koden de har skrevet den siste uka, for å se hvem som er EKTE programmerere. Neppe mange. Idioter" skriver Snusk i en melding.

"OK, nå er det på tide å uppe gamet noe sjukt her, folkens, og kjøre på med EKTE programmering. Det viser seg at Tomsconsult spyr ut mange tusen kroner hver eneste måned på en post de kaller “ANSATTE”. LOL, den posten henger i en tynn tråd, for å si det sånn" skriver han senere.

"Prosjekt Kostnadskontroll har bytta navn til Prosjekt 99%. 🤔 Ingen her i denne dustegjengen skjønner hva det betyr selvfølgelig, unntatt meg da, Elton Snusk. Jeg skjønner det selvfølgelig, for jeg er supersmart" skriver han i en av de siste meldingene.

Kodekrim, kodekopper?

Som sagt; vi har fått signaler om at noe fælt kommer til å skje med Tomsconsult. Og vi får derfor følelsen av at kode24-leserne kommer til å få jobben med å rydde opp.

Så vi har gode grunner til å tro at det blir kodekrim på kode24 denne påska, også. Sånn cirka fra og med mandag 3. til og med søndag 9. april, om vi skulle tippa. Og kjenner vi oss selv rett, lokker vi deg med kodekopper hver eneste dag for å hjelpe oss.

Så sjekk innom mandag 3. april for å se hva som skjer, og ta med deg PC-en på hytta i år, så snakkast vi der.