Her er årets julekalender fra kode24: Hjelp Tom med julehandelen!

Vinn kodekopper hver dag, kode24-dagen-billetter hver uke og dobbel-billett med hotell på julaften!

Tom har satt opp et datasystem for oss, så du kan hjelpe han med julehandelen selv om han er på Granka. Her fra en tidligere demonstrasjon av Juleshop i DOS på Cebit-messen i Hanover i 1999, da Tom forsøkte å få folk til å handle via mikrobølgeovnene sine. 📸: Tom Zachariassen
Tom har satt opp et datasystem for oss, så du kan hjelpe han med julehandelen selv om han er på Granka. Her fra en tidligere demonstrasjon av Juleshop i DOS på Cebit-messen i Hanover i 1999, da Tom forsøkte å få folk til å handle via mikrobølgeovnene sine. 📸: Tom Zachariassen Vis mer

Toms fra Toms Hosting, "Porsgrunn tredje beste internetthosting", og Tomsconsult, "Grenlands tiende beste konsulentbyrå", har skapt trøbbel for kode24 og våre lesere bokstavelig talt helt fra lansering.

Nå skjer det igjen, og det er duket for nok en julekalender fra kode24, med nye oppgaver hver dag fra 1. desember til og med julaften.

I år lokker vi med kodekopper hver eneste dag, billetter til kode24-dagen hver uke og en gjev hovedpremie: To billetter med hotellopphold.

🤶👉 Du finner selve julekalenderen på kode24.no/julekalender!

Her er skrivebords-miljøet Tom har satt opp for oss for å gjøre unna julehandelen hans. Vi håper du kan hjelpe oss, for dette blir mye jobb.
Her er skrivebords-miljøet Tom har satt opp for oss for å gjøre unna julehandelen hans. Vi håper du kan hjelpe oss, for dette blir mye jobb. Vis mer

Sånn fungerer julekalenderen

Her er det vi vet om årets trøbbel:

  • Tom har reist på juleferie til en mystisk øy han kaller Granka, men glemte å kjøpe julegaver. Men han har ordna en slags remote desktop-greie, hvor du kan logge deg inn og bestille julegavene for han i "JULESHOP I DOS V3.11".
  • I frykt for at mottakerne skulle se hva de skulle få, har ikke Tom skrevet ned gavelista i klartekst. Men han har gjemt gavene rundt omkring - inne i datasystemet sitt, og på nettsidene han har tilgang til gjennom Toms Hosting og Tomsconsult.
  • Systemet hans gir deg ett hint hver dag fram mot jul, for å kunne finne og bestille én julegave. Bestiller du gaven samme dag som hintet slippes, får du full pott på 10 poeng. Bestiller du den i ettertid, får du 1 poeng. Poengene brukes både i ledertavlene, og for å trekke vinnere.
  • Du kan også opprette og bli med i lag, om du vil, for eksempel for teamet ditt, jobben din, Discord-serveren din eller vennegjengen din. Det laget med flest poeng når alt er over, vinner lagseieren.

🤶👉 Du finner selve julekalenderen på kode24.no/julekalender!

Årets kodekopp er rimelig fjong, som alltid. Og du kan vinne en hver eneste dag.
Årets kodekopp er rimelig fjong, som alltid. Og du kan vinne en hver eneste dag. Vis mer

Dette kan du vinne

Det er altså mange vinnere i årets kodekalender fra kode24. Og med det; mange premier:

  • Hver dag vinner en deltaker årets kodekopp. Vinneren trekkes blant dem som har klart oppgaven samme dag som den ble sluppet.
  • Hver uke trekker vi en vinner av en billett til kode24-dagen, til en verdi av 3.499 kroner. Programmet oppdateres fortløpende, blant annet kommer utviklerne av NPST-julekalenderen. Vinneren trekkes blant dem med mest poeng etter hver uke, og vi slenger med et Røros-sitteunderlag i ull fra vår sponsor DNB.
  • Etter julaften trekker vi hovedpremien; to billetter til kode24-dagen, inkludert overnatting på Quality Hotel Hasle Linie. Denne vinneren trekkes blant dem med aller mest poeng totalt, og vi slenger med en Care Acappella Bluetooth-høyttaler fra vår sponsor DNB.
  • I tillegg vinner det laget med flest poeng en lagseier. Her byr vi på et utall kodekopper, innenfor rimelighetens grenser, som sendes til én postadresse.

Trekningene vil foregå litt i rykk og napp, men vi vil opplyse om alle vinnerne inne i Toms skrivebordsmiljø, og kontakte vinnerne direkte på epost-adressa de har oppgitt.

Så bli med, da vel - knekk kodenøtter i kodekalenderen og vinn kodekopper med koding og knoting, på kode24.no/julekalender! 💥