Derfor har vi pussa opp kode24.no

Med det nye redesignet får du enda flere, og enda bedre, artikler på forsida vår.

Også på mobil vil nye kode24.no vise deg flere artikler per skjermbilde enn før. Fordi vi nå har flere artikler enn før, og gjerne vil vise dem fram til deg. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
Også på mobil vil nye kode24.no vise deg flere artikler per skjermbilde enn før. Fordi vi nå har flere artikler enn før, og gjerne vil vise dem fram til deg. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Mye av grunnen til at vi starta vår egen nettavis, var så vi kunne kjøre redesign så ofte vi bare ville.

For la oss være ærlige; det er mye morsommere å redesigne en nettside enn å faktisk drive den.

Nå har vi ikke gjort noe særlig siden "forfatter og reaksjoner på forsida"-redesignet for rundt ett år sida, som var en videreføring av "proff, ryddig, brukervennlig og bitte litt mindre masete"-redesignet for to år sida, så nå var det på tide igjen.

Velkommen til nye kode24.no!

Gamle kode24.no øverst, nye nederst. Nå tre ganger så mange artikler per skjermbilde! Wowowiwa!
Gamle kode24.no øverst, nye nederst. Nå tre ganger så mange artikler per skjermbilde! Wowowiwa! Vis mer

Hva er nytt?

Vårt siste redesign handler om én ting; forsida vår. Altså selve kode24.no.

  • Etter å ha kjørt et noe blogg-aktig design den siste tida, går vi over til noe som likner mer på en tradisjonell nettavis. Det betyr at forsida vår ikke lenger består av én og én artikkel lista nedover, men artikler også lista ut ved siden av hverandre, sjukt nok.
  • På den måten får du blant annet se flere artikler per skjermbilde, både på mobil og PC, og du slipper å rulle på deg fingerskade hver gang du vil få med deg det siste vi har skrevet.
  • Vi har også fått nye temabokser, hvor vi for eksempel kan lage en boks med artikler om lønn, når vi ser at det er mye interesse rundt lønn, eller en egen .NET-boks, om vi vil vise fram at vi faktisk har mye stoff rundt dette, også.
Sånn så kode24 ut 24. ‎januar ‎2020, altså for over tre år sida. "Føler du deg gammal, ennå?" Det liker folk å spørre om i slike tilfeller.
Sånn så kode24 ut 24. ‎januar ‎2020, altså for over tre år sida. "Føler du deg gammal, ennå?" Det liker folk å spørre om i slike tilfeller. Vis mer

Hvorfor er det nytt?

Så, hvorfor gjør vi alt dette, da?

  • kode24 har nå både Jørgen og Ole Petter og Mattis og Kurt i redaksjonen, som betyr flere artikler gjennom dagen, hver dag, og mer stoff man skal få oversikt over hver gang man besøker kode24.no. Da er det ikke optimalt å måtte rulle seg forbi én og én artikkel, slik som før.
  • Vi synes det er synd at vi kan bruke masse tid på å skrive en skikkelig fin artikkel, for eksempel fra et besøk hos en utvikleravdeling, også er den borte i løpet av ei uke. Derfor har vi har laga de nye boksene våre, hvor vi for eksempel kan vise fram våre fem siste bedriftsbesøk, så ingen går glipp av noen.
  • Det nye designet vårt bruker skjermbredden din bedre - for vi veit at det ikke bare er oss som synes det er ganske teit å sitte med digre skjermer med masse tomrom på, slik de fleste andre nettaviser holder på.
  • Også er det skikkelig gøy å drive med redesign, da.

Vi håper du liker nye kode24.no! Og har du innspill, ris eller ros, er du hjertelig velkommen til å dele det i kommentarfeltet under, så høres vi der. 🙏