Axel (29) til Computas: - Erfaring med mobilutvikling er etterspurt

Axel Boix Escolan skal kode React på Karriereveiledning.no.

Axel Boix Escolan starter i ny jobb som konsulent hos Computas.
Axel Boix Escolan starter i ny jobb som konsulent hos Computas. Vis mer

29 år gamle Axel Boix Escolan starter i ny jobb som konsulent hos Computas.

Escolan har en bachelorgrad i Design, bruk og interaksjon fra UiO, og erfaring fra Avdeling for Digital Helseforskning ved Oslo universitetssykehus.

Hos Computas skal han jobbe som frontend-utvikler.

Karriereveiledning

- Jeg er tidlig i karrieren min og ønsker å utforske flere muligheter i bransjen, og det får jeg anledning til i her, sier Escolan i en inn/ut-melding til kode24.

Han blir en del av teamet som utvikler en karriereveileder for Direktoratet for høyere utdanning og kompetanse; karriereveiledning.no. Den skal hjelpe elever som går ut av videregående skole med å velge seg en utdanning.

- Basert på en analyse Computas har gjort av nettstedet, skal vi forbedre løsningen og legge grunnlaget for kontinuerlig forbedring. Axel skal bidra i arbeidet som frontend-utvikler, og kommer til å jobbe med React, sier teamleder André Jønsrud.

Mobil kompetanse

- Axels erfaring med mobilutvikling er etterspurt hos våre kunder. Måten han har implementert slike løsninger i helsesektoren, er veldig inspirerende, sier avdelingsleder for brukeropplevelser og digitale flater i Computas, Håvard Wiik.

- Jeg har blitt tatt godt imot og er positivt overrasket over hvor mange av mine kollegaer jeg allerede har hatt muligheten til å treffe både fysisk og digitalt. Nå er jeg klar for å komme i gang med prosjektet og arbeidet, skryter Escolan.