Hilde (28), Joakim (25) og Ingrid (26) til Computas NXT

- Vi er heldige som får unge, dyktige utviklere med fersk akademisk kompetanse.

Som kode24 tidligere har meldt, har Computas starta en egen avdeling for juniorer: NXT.

Nå melder de om tre nye ansettelser i avdelingen: Hilde Juven Gjærde (28), Joakim Aalstad Alslie (25) og Ingrid Tengs (26).

- Det er alltid kjekt å ta i mot nye og dyktige medarbeidere! Hilde og Joakim gjorde en kjempejobb som sommerstudenter her i fjor, og Ingrid har en svært interessant bakgrunn og gjorde en strålende figur gjennom intervjuprosessen. Vi er heldige som får unge, dyktige utviklere med fersk akademisk kompetanse inn i vårt fagmiljø og i våre kundeoppdrag, sier avdelingsleder i NXT, Simon Isaksen, i en inn/ut-melding til kode24.

Hilde Juven Gjærde
Hilde Juven Gjærde Vis mer

Hilde Juven Gjærde

Hilde Juven Gjærde er allerede kjent med Computas etter å ha vært en del av deres sommerstudent-program. Hun har en mastergrad i miljøpsykologi fra Lillehammer og en Bachelorgrad i Design, bruk og interaksjon fra UiO.

- Jeg hadde hørt mye godt om Computas, og deltakelsen i sommerstudent-programmet bekreftet det jeg hadde hørt. Computas sto høyt på lista over ønskede arbeidsplasser da tiden kom for å søke jobb etter studiene, sier Juven Gjærde.

Joakim Aalstad Alslie
Joakim Aalstad Alslie Vis mer

Joakim Aalstad Alslie

Også Joakim Aalstad Alslie har vært en del av sommerstudent-programmet. Han har en Master i teknologi/sivilingeniør fra UiT.

- Etter to år med sommerjobb i Computas hadde jeg et så godt inntrykk av bedriften at det ikke var noen tvil om at det er her jeg ville jobbe. Det er Computas jeg har beskrevet som drømmearbeidsgiver etter utdanningen. Her er det åpenhet og et trygt læringsmiljø, og det var noen av hovedfaktorene da jeg skulle velge arbeidsplass, sier Aalstad Alslie.

Ingrid Tengs
Ingrid Tengs Vis mer

Ingrid Tengs

Ingrid Tengs har en integrert master i astrofysikk fra Lancaster University i England. Hun har tidligere vært ansatt i Nevion, European Space Agency og NORCE, men forteller at det alltid har vært koding som har interessert henne mest.

- Da jeg oppdaget NXT-programmet hos Computas, synes jeg det så veldig spennende ut. Jeg har jo en litt variert bakgrunn, og ser frem til å prøve ut forskjellige teknologier og arbeidsmetoder for å finne ut av hvor jeg passer best som utvikler. Det spennende å være i en avdeling sammen med mange andre nyutdannede, hvor vi kan lære av hverandre og utvikle oss sammen, sier Tengs.