Arnljot (63) til Sicra: – Én var særlig glad, for nå er han ikke lenger eldst

Arnljot Seem går fra Orange Cyberdefense til Sicra, som senior sikkerhetsrådgiver.

Sicra ansetter 63 år gamle Arnljot Seem som senior sikkerhetsrådgiver.
Sicra ansetter 63 år gamle Arnljot Seem som senior sikkerhetsrådgiver. Vis mer

Konsulentselskapet Sicra ansetter 63 år gamle Arnljot Seem som senior sikkerhetsrådgiver.

Selskapet markedsfører seg som «bare flinke folk», rundt 20 av dem, som hjelper kunder med blant annet sikkerhet.

Seem har 37 års erfaring fra IT-bransjen. Ifølge hans nye arbeidsgiver er han "Norges mest erfarne" på brannmurer fra Palo Alto Networks, og var med på å starte sikkerhetsleverandørens satsning i Norge i 2008.

"Stjernesignering"

- Dette er en stjernesignering, og det er kult at vi tiltrekker oss enda flere faglige enere. Vi er kjent for kun å tilby seniorkompetanse, og derfor er det også gøy å få inn Norges mest erfarne ekspert på Palo Alto-brannmurer, sier Stig Valderhaug, daglig leder i Sicra, i en inn/ut-melding til kode24.

- Arnljot tar med seg verdifulle erfaringer, dyp teknisk kompetanse og et stort kontaktnettverk i inn- og utland. Ikke minst er han en veldig trivelig fyr som passer glimrende inn i vårt nerdemiljø.

Seem har de siste 15 årene med Palo Altos brannmurer. I 2008 var han en del av duoen som startet satsningen på Palo Alto i Norge. To år senere etablerte han Netsecurity sitt kontor i Oslo.

Blir den eldste

Seem kommer til Sicra fra stillingen som senior sikkerhetskonsulent i Orange Cyberdefense.

- Jeg gleder meg til å fortsette karrieren i Sicra. Selskapet har et godt rykte, et høyt faglig miljø og de vil gi meg spennende faglige utfordringer. Jeg har alltid trivdes best i små organisasjoner der alle kjenner alle, og der fokuset på sikkerhet er skyhøyt, sier Seem.

- Jeg er trygg på at jeg nå har funnet Norges hyggeligste IT-nerder på samme plass, og i Sicra kommer jeg til å bli en bedre fagmann. En av mine nye kolleger var særlig glad da jeg ble ansatt, for nå er han ikke lenger eldst i selskapet.