Highscore-lista for kodekrimmen 2019

Sjekk poengsummen din på ledertavla! 🏆

Rådhuset i Porsgrunn er hacka, og dere må stoppe han! Det er premisset i årets kodekrim fra kode24 - sponsa av Accenture.

Hundrevis av kodeknekkere knekker kodene, så "store TZ" har heldigvis ikke klart å lekke en eneste epost fra rådhus-serveren foreløpig. Men påska er ikke over, og hver dag kommer det nye oppgaver på porsgrunn.exposed, med passord som må finnes på porsgrunn.zone.

For hver bruker du redder fra hackeren får du ett poeng, og det er åtte brukere totalt. Under ser du hvordan du ligger an i forhold til alle de andre som er med. 🕹️

Å løse selve mysteriet om hvem "store TZ" er gir ikke poeng her, da dette tas direkte på epost til Toms Hosting. Men vi kan avsløre at flere allerede har klart det, imponerende nok!

Redder du én fra å bli hacka, er du med i trekningen av en kodekopp for den brukeren. Vi trekker de fleste vinnerne etter påskeuka, men har foreløpig trukket:

  • dag #1 ("Fredrik Wilfredsen"): hvard

Klarer du alle, og avslører hackeren, er du også med i trekningen av et Vortex Race 3-tastatur, til en verdi på 1.600 kroner.

Her er hele ledertavla:

# Poeng Brukernavn

.