Leif (30) blir senior­konsulent hos Novanet

inn/ut: - Ser veldig frem til å møte de andre ansatte - i virkeligheten! 👋

Leif Larsen begynner å jobbe i Novanet.
Leif Larsen begynner å jobbe i Novanet. Vis mer

Leif Larsen (30) er utdannet innen ingeniørfag fra Høgskolen i Buskerud, med fokus på simulering- og spillutvikling.

Tidligere jobbet Leif i Intelecy, hvor han var med på å utvikle en Saas-løsning for maskinlæring rettet mot industriell IT.

Nå er Leif klar for å ta fatt på nye utfordringer i Novanet fra 1. juni.

- Jeg valgte Novanet fordi de har en god miks av spennende kunder, en klar teknologisk nisje og et godt sosialt- og faglig miljø. Allerede fra de første samtalene følte jeg meg godt tatt imot. Gjennom ansettelsesprosessen ble jeg veldig trygg på at Novanet har verdier som er veldig samkjørt med mine, sier Leif.

- Nå ser jeg veldig frem til å møte de andre ansatte - i virkeligheten, og ikke bare gjennom digitale fagkvelder, samt å få kommet i gang med utfordrende og morsomme prosjekter.

Novanet, et senior kompetansemiljø som tilbyr rådgiving, arkitektur- og utviklingstjenester fra 24 seniorkonsulenter, ser etter lang og relevant erfaring, faglige kvaliteter og konsulentegenskaper.

«Alle våre ansatte er fullstack-utviklere som er spesialister på Microsofts .Net-plattform.»

- Alle våre ansatte er fullstack-utviklere som er spesialister på Microsofts .Net-plattform, samt utvalgte relevante teknologier innenfor database, sky, meldingstjenester, Javascript og sikkerhet. Leif har, i tillegg til .NET-kompetansen, en spennende erfaring innenfor Machine Learning og IoT. Tidlig i rekrutteringsprosessene ble det klart at Leif hadde all nødvendig faglig kompetanse og den nødvendige lidenskapen for faget sitt. Vi er sikre på at Leif vil bidra til et godt faglig og sosialt miljø i teamet han blir en del av, uttaler selskapet.

- Jeg har alltid vært nysgjerrig på ny teknologi, og som følge av dette har jeg skrevet bok om Azure Cognitive Services; Learning Microsoft Cognitive Services, forteller Leif.

- Jeg har også hatt flere hobbyprosjekter for å teste ut ny teknologi. For noen år siden utviklet jeg blant annet et par kryssplattformsapplikasjoner - en for å finne gratis parkeringsplasser og en for å finne lokale dyrleger. I tillegg skriver jeg blogg aktivt, men egne prosjekter har nå havnet litt på sidelinjen til fordel for familieforøkelse.