Sofien Lazreg fra BuiltOn til Aurum

inn/ut: - Denne kombinasjonen er det stor etterspørsel etter. 👋

Sofien Lazreg har starta som konsulent hos Aurum. 📸: Aurum AS / kode24
Sofien Lazreg har starta som konsulent hos Aurum. 📸: Aurum AS / kode24 Vis mer

- Vi har i dag fått om bord Sofien Lazreg som konsulent her hos Aurum AS, forteller daglig leder Stian Sandberg til kode24s inn/ut-spalte.

- Sofien kommer fra startup selskapet BuiltOn, der han har vært med å utvikle kvass.ai. Etter fire år i et programvareselskap er han nå tilbake som konsulent.

- Sofien har lang erfaring fra mange ulike prosjekter gjennom sin karriere som konsulent. Han har mange års erfaring med både frontend, backend og produktforståelse. Denne kombinasjonen er det stor etterspørsel etter. Med sterk kompetanse innen blant annet React, Redis, Docker, Kubernetes, .NET og DevOps, passer han svært godt inn i vårt fagmiljø.

- Aurum er et lite konsulentselskap som er snart seks år gammelt. Selskapet ble etablert av fire konsulenter fra samme tidligere arbeidsgiver. Mottoet var at vi skulle skape den arbeidsplassen vi selv ville jobbe på. Siden den gang har vi vokst sakte men sikkert til 13 ansatte, og hatt solid økonomisk vekst hele veien. Alle ansatte hos oss er medeiere, og alle er godt erfarne konsulenter med mer enn 10 års erfaring.