Valgte å komme tilbake som "sjefs-utvikler"

Joachim Nakken starter opp som Lead Software Engineer i Cheffelo.

Joachim Nakken skal lede frontend-teamet hos Cheffelo, som blant annet står bak Godtlevert og Adams Matkasse. 📸: Cheffelo
Joachim Nakken skal lede frontend-teamet hos Cheffelo, som blant annet står bak Godtlevert og Adams Matkasse. 📸: Cheffelo Vis mer

Joachim Nakken begynner som Lead Software Engineer hos Cheffelo, skriver selskapet i en inn/ut-melding.

Nakken har tidligere jobbet som konsulent hos Yne AS, der han ble utleid til BufDir. Han jobbet de første 6 månedene hos BufDir som tech lead for nettstedet Ung.no.

Etter dette fokuserte han på BufDir.no og underliggende tjenester, inkludert migreringen av Bufdir.no til Next.js.

Monorepo med Next.js og Sanity

Cheffelo skriver at Nakken tidligere har jobbet hos Cheffelo – tidligere kjent som LMK Group – som frontendutvikler.

Etter cirka 2 år hos Yne fikk han tilbud om å komme tilbake til Cheffelo i en stilling som Lead Software Engineer.

Nå skal han lede et frontend-team bestående av 6 utviklere og ha ansvar for alle merkevarene til Cheffelo, inkludert Godtlevert og Adams Matkasse i Norge, Linas Matkasse i Sverige og RetNemt i Danmark.

Selskapet skriver at de for å muliggjøre en sømløs utvikling på tvers av merkevarene benytter Nx Monorepo på Vercel, med React og Next.js. Komponenter og verktøy deles mellom applikasjonene, og Sanity brukes til innholdsadministrasjon.

Savnet ham

– Jeg fikk lyst til å returnere til Cheffelo fordi utfordringen med å lede et team i en så stor bedrift virket utrolig spennende. Jeg har jo jobbet i bedriften tidligere, så jeg har en viss idé om hva jeg går til, sier Nakken.

Martin Jakobsen, Head of Engineering hos Cheffelo, kommenterer:

– Joachim og jeg har tidligere jobbet sammen hos Cheffelo. Etter at han dro for å prøve seg i konsulentbransjen, merket vi raskt hvor mye vi savnet ham. Dermed ble jeg veldig glad for å høre at han kunne tenke seg å komme tilbake, sier Jakobsen.

Han forteller videre at Nakken har vært med på å bygge store deler av selskapets produkter og tjenester fra bunnen av, og at de setter veldig stor pris på å kunne ønske ham velkommen tilbake.

– I hans nye rolle får han stort spillerom til å utvikle både produktene og teamet slik han ønsker, og vi ser virkelig frem til å se hva han får til.