To til Twoday: – Kommende stjerne i husbandet

Ole Bøe Andreassen (29) og Eirik Monsen (41) starter opp i Twoday.

Eirik Monsen (41) og Ole Bøe Andreassen (29) er ansatt som henholdsvis UX-designer og utvikler i Twoday. 📸: Twoday
Eirik Monsen (41) og Ole Bøe Andreassen (29) er ansatt som henholdsvis UX-designer og utvikler i Twoday. 📸: Twoday Vis mer

Ole Bøe Andreassen er ansatt som utvikler og Eirik Monsen som UX-designer, skriver konsulentselskapet Twoday i en inn/ut-melding.

Andreassen sier han kjenner flere som jobber i Twoday fra før, og at han hadde hørt mye positivt om selskapet. Han var ferdig utdannet på Datateknologi på NTNU i Trondheim i 2019, og startet da i Accenture hvor han for det meste har jobbet som frontend-utvikler.

Ole trives veldig godt med frontend, og skal fortsette å jobbe med det i Twoday.

«Han er også en av stjernene i det sagnomsuste bandet Los Mexicanacas.»

– Vi er heldige som har fått på plass Ole, han er et skikkelig multitalent. Ikke bare er han en rågod frontend-utviklinger med spennende erfaring fra store offentlige prosjekter, han er også en av stjernene i det sagnomsuste bandet Los Mexicanacas.

– Vi gleder oss over å få på plass en dyktig og sosial kollega, og kanskje kommende stjerne i husbandet twomuch, sier Business Area Director Petter Hoxmark.

– Jeg gleder meg til å få nye impulser, og aller mest gleder jeg meg til det sosiale livet jeg har hørt så mye bra om, sier Andreassen.

Et voksende UX-miljø

Eirik Monsen startet denne uka opp i UX-avdelingen. Han er utdannet interaksjonsdesigner på NITH. Siden har han jobbet med frontend og UX innen læringssimulering.

De siste årene har han lagt bort frontend og jobbet mest med UX.

I sine tidligere jobber har Eirik vært eneste designer i selskapet. Han synes det har vært gøy å være en “potet” med ansvar fra A til Å, men ser frem til å bli en del av et sterkt fagmiljø.

«Vi ansatte Eirik fordi han er genuint opptatt av å forstå brukernes faktiske behov.»

– Jeg gleder meg til å spesialisere meg mer. Akkurat nå tar jeg et kurs i tjenestedesign. Det er et område som er vinden akkurat nå, og det virker veldig spennende, sier Monsen.

– Vi ansatte Eirik fordi han er genuint opptatt av å forstå brukernes faktiske behov, og fordi hans motivasjon er at løsningene han utvikler skal gi verdi til de som skal bruke dem. Han har mye erfaring fra forskjellige prosjekter og ulike bransjer, og vi er sikre på at hans kompetanse er verdifull for teamet vårt, sier Jasmin Stensrud, Teamleder og UX Designer i twoday.

Også Eirik sier han har fått et veldig godt førsteinntrykk av de nye kollegene sine.

– Helt fra start har folka vært helt strålende! Det virker som et veldig godt arbeidsmiljø, og jeg har en god magefølelse på at jeg har valgt riktig sted å jobbe.