Snapper utviklere fra Sparebanken Vest og FotoKnudsen: - Vi er veldige glade

Kim Økland, Stig Woxholt og Marius Langøy starter i Knowit Experience i Bergen.

Kim Økland, Marius Langøy og Stig Woxholt går til Knowit Experience i Bergen.
Kim Økland, Marius Langøy og Stig Woxholt går til Knowit Experience i Bergen. Vis mer

Knowit Experience i Bergen ansetter tre nye utviklere:

Kim Økland, Stig Woxholt og Marius Langøy.

- Det er utrolig kjekt å kunne ønske tre så dyktige og erfarne utviklere velkommen til vårt tverrfaglige inhouse-miljø, og vi er veldig glade for å ha dem med på laget. Samlet har vi fått 57 års ekstra utviklererfaring i hus, sier Andre Heie Vik, leder for teknologi i Knowit Experience i Bergen, i en inn/ut-melding til kode24.

Den nye trioen

Her er det Knowit Experience forteller om sine nye ansatte:

  • Kim Økland er systemutvikler og kommer til Knowit fra Sparebanken Vest. Han har tidligere bakgrunn fra blant annet Umoe Consulting.
  • Stig Woxholt har jobba som løsningsarkitekt i FotoKnudsen siden 2014, og har mer enn 20 års erfaring som utvikler og teknolog.
  • Marius Langøy kommer til Knowit fra Sparebanken Vest, der han har jobba som systemutvikler. Han har tidligere jobbet i blant annet Rainfall og DNB.

Totalt teller Knowit-miljøet i Bergen nå nærmere 230 teknologer, designere og forretningsutviklere.

Tusenvis av ansatte

Knowit skal nå ha mer enn 4.400 ansatte totalt i Norden som jobber innenfor systemutvikling i Knowit Solutions, "management consulting" i Knowit Insight, og brukeropplevelse i Knowit Experience.

I Norge vokste selskapet med 60 medarbeidere i fjor, og har i dag drøyt 930 ansatte.

- Vi fortsetter å vokse i et sterkt marked som fortsatt er preget av stor etterspørsel. Investeringene i digitalisering fortsetter å holde seg høye, både offentlig og privat sektor, sier Marianne Dorthea Jacobsen, managing director i Knowit Experience Bergen, i inn/ut-meldinga.