- Valgte dem fordi de holder seg oppdatert på nye versjoner av .NET

Thomas Leggett og Sajan Pakeetharan er nye utviklere hos Epinova i Oslo og Kristiansand.

Thomas Leggett og Sajan Pakeetharan går til Epinova.
Thomas Leggett og Sajan Pakeetharan går til Epinova. Vis mer

Epinova har ansatt to nye utviklere til kontorene sine i henholdsvis Oslo og Kristiansand: Sajan Pakeetharan og Thomas Leggett.

Sajan Pakeetharan

Sajan Pakeetharan (25) har blitt en del av backend-teamet i Oslo.

Før dette jobba Sajan som fullstack-utvikler i Triona, men han skal nå spesialisere seg på backend-feltet; mest .NET.

I Triona jobbet han på prosjekt for Statens Vegvesen for å opprette en ruteplanlegger for sjåførene deres, slik at de kunne dele nyttig informasjon for rutene de kjørte.

- Jeg synes ansettelsesprosessen hos Epinova har vært lærerik, godt oppdelt og jeg følte meg svært godt ivaretatt underveis, forteller Sajan.

- Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle lære så mye som jeg gjorde av å gjennomføre en kodeoppgave. Tilbakemeldingene på besvarelsen og feedbacken gjorde så jeg umiddelbart fikk et kompetanseløft.

Thomas Leggett

Thomas Leggett (44) begynte i januar som senior .NET-utvikler på Epinovas kontor i Kristiansand.

Thomas startet som selvlært utvikler i 1998, og har de siste årene jobbet hos Brandsdal Group med ehandel-løsningen for Blivakker.no. Der jobbet han blant annet med integrasjon med Sitoo, som var leverandør av kassasystem i deres fysiske butikker.

- Jeg opplevde ansettelsesprosessen som ekstrem ryddig og enkel. Alle spørsmål jeg hadde ble raskt svart på, og det var en fin flyt i mengden informasjon til meg, det var godt og betryggende, sier Thomas.

- Jeg valgte Epinova fordi bedriften fremstod fremoverlente når det gjelder å holde seg oppdatert på nye versjoner av .NET, og at kodekvalitet settes høyt.