Ragnhild (30) til Alv:
- Gjorde et imponerende teknisk intervju

Ranghild Skahjem måtte ta det med PC-en på fanget.

Ragnhild Skahjem har starta i Alv.
Ragnhild Skahjem har starta i Alv. Vis mer

Ragnhild Skahjem har slutta i jobben hos tietoEVRY, og starta hos Alv 1. mai - hvor hun gikk rett ut i oppdrag, kan Alv fortelle i en inn/ut-melding til kode24.

Ragnhild er utdanna sivilingeniør i produktutvikling og produksjon fra NTNU, og har siden det jobbet som systemutvikler, med fokus på Java backend-utvikling av webapplikasjoner.

"Ragnhild er en tilpasningsdyktig person. Under intervjurundene i Alv hadde vi nettopp flyttet inn i nye lokaler - uten bord. Ragnhild tok oppgaven på strak arm, med PC-en på fanget, og gjorde et imponerende teknisk intervju!" melder Alv fornøyd.

"Ragnhild er en eventyrer, som blant annet har skrevet master i Afrika og jobbet i Tyskland. Hun tar altså utfordringer på strak arm. Måneden før hun startet i Alv, hadde hun et solid bidrag i internkonkurransen i Alv, ParALVympics, med over 126 kilometer på sykkelsetet" fortsetter selskapet i inn/ut-meldinga til kode24.

"Ragnhild er positiv og sprudlende, og er en skikkelig interessant person som vi i Alv gleder oss veldig til å bli enda bedre kjent med når Norge åpner igjen."