Cody og Håkon til 03 Cyber: - Vil styrke satsingen vår på skysikkerhet

Cody Burkard og Håkon Sørum har flere års erfaring fra sikkerhetsbransjen.

Her er Cody Burkard og Håkon Sørum sammen med 03 Cyber-gründerne Karim El-Melhaoui og Olav Østbye. Fra venstre til høyre: Cody, Karim, Håkon og Olav. 📸: 03 Cyber
Her er Cody Burkard og Håkon Sørum sammen med 03 Cyber-gründerne Karim El-Melhaoui og Olav Østbye. Fra venstre til høyre: Cody, Karim, Håkon og Olav. 📸: 03 Cyber Vis mer

Selskapet 03 Cyber, som tilbyr ekspertise innenfor sikkerhet knyttet til offentlig sky og drives av de samme som har podcasten med samme navn, melder om to nye ansatte:

Cody Burkard og Håkon Sørum.

Cody Burkard vil fokusere på å utvikle kvaliteten og omfanget av tjenesteporteføljen til O3 Cyber. 📸: Privat
Cody Burkard vil fokusere på å utvikle kvaliteten og omfanget av tjenesteporteføljen til O3 Cyber. 📸: Privat Vis mer

Cody Burkard

Cody Burkard kommer til O3 Cyber som partner og sikkerhetsarkitekt. Han har mer enn fem års erfaring innenfor applikasjon og skysikkerhet, hvor han har jobbet med alt fra startups til noen av verdens største teknologiselskaper.

Han kommer fra stillingen som Cloud Security Lead i Mnemonic, der han utviklet og implementerte offensive metoder for testing av sky- og applikasjonssikkerhet for Microsoft Azure-miljøer.

- Det er en glede å ønske Cody velkommen, hans erfaring vil være verdifull i å ytterligere styrke satsningen vår på tjenester knyttet til skysikkerhet, sier Karim El-Melhaoui, partner og sikkerhetsarkitekt i O3 Cyber.

Håkon Sørum vil bidra til å øke kvaliteten på leveranser hos eksisterende og nye kunder av 03 Cyber. 📸: Privat
Håkon Sørum vil bidra til å øke kvaliteten på leveranser hos eksisterende og nye kunder av 03 Cyber. 📸: Privat Vis mer

Håkon Sørum

Også Håkon Sørum blir partner og sikkerhetsarkitekt. Han har flere års erfaring med implementasjon av sikre metoder for utvikling, sikkerhet i DevOps team og med sikker arkitektur i skyplatformer.

Han kommer fra rollen som Tead Lead for Cloud Security i Orange Cyberdefense hvor han har brukt sin kompetanse til å hjelpe selskaper med å heve sikkerheten gjennom design og utviklingsløpet.

- Med Håkon sin erfaring vil vi være godt rustet for å fortsette utvidelsen av kundebase og han har med seg en erfaring som er verdifull for den neste fasen vi går inn i, sier Olav Østbye, partner og principal Cyber Security Manager i 03 Cyber.