Ragnar, Jonas og Jon Magnus er nye utviklere hos Consid

- Jeg ble solgt på muligheten til å bli en del av et nyoppstartet selskap med ung energi.

Jonas , Jon Magnus, og Ragnar er alle nye ansatte i Consid.
Jonas , Jon Magnus, og Ragnar er alle nye ansatte i Consid. Vis mer

Konsulentselskapet Consid etablerte seg i Oslo i 2022, og nå har de rundet 30 ansatte. Deres nye tilskudd er:

  • Ragnar Westad, bachelor i informatikk, Frontend utvikler
  • Jonas Brevick, bachelor i interaktivt design, UX designer
  • Jon Magnus Vold, bachelor i data, .Net utvikler

Hvorfor valgte du Consid?

Jonas: Jeg ble solgt på muligheten til å bli en del av et nyoppstartet selskap med ung energi. Jeg merker allerede at folk er på og entusiastiske. Samtidig er det et selskap med ambisiøse planer og rask utvikling, noe som alltid er spennende.

Alle tre er enige om at det sosiale miljøet på kontoret har vært overraskende bra. De har hatt planer om å ta hjemmekontor flere ganger, men ender allikevel opp med å komme på kontoret hver dag.

Hvordan har det vært å komme inn i Consid som nyansatt?

Ragnar: Det sosiale i arbeidshverdagen har vært veldig bra! Jeg merker spesielt godt hvor enkelt det er å komme med forslag til aktiviteter, der mange melder seg på. Vi har blant annet etablert squashklubb på mitt initiativ, og første økt er allerede denne uken!

En annen ting som blir trukket frem som posivit er fagmiljøet hos Consid. Jon Magnus forteller at han brenner for fagutvikling og kunnskapsdeling. Både Jon Magnus og Ragnar har invitert til ulike fagkvelder om deres ekspertområder, henholdsvis .Net 7 og Progressive Web Apps.

Jon Magnus: En av grunnene til at jeg ville begynne her er at det er en mindre bedrift, noe som gjør det mulig å være med på å skape noe selv både sosialt og faglig. Og det har absolutt stått til forventningene, det er alltid stemning for en runde Mario Kart i lunsjen eller en spillkveld etter jobb.