- Jeg kjører en webserver på denne korona­testen!

Møt en ekte GNU/Linux-bruker. Og med "ekte", mener vi en fiksjonell parodi på en.

(Artikkelen ble først publisert 23. september 2022)

Du har noen nivåer av Linux-brukere. Og det øverste nivået, føler jeg, er de som insisterer på at GNU må inn i beskrivelsen av operativsystemet de bruker.

Og visste du forresten at GNU er en artig forkortelse, liker de å si, som står for "GNU's not Unix"? Ja, for tusende gang, det vet vi faktisk, takk for påminnelsen, kjære GNU/Linux-bruker.

Uansett: Som de skarpeste leserne nå begynner å merke, liker vi å humre litt av de mest hardbarka Linux-, unnskyld, jeg mener GNU/Linux-, brukerne.

Vi er ikke alene om dette. Og nå har gjengen i YouTube-kanalen "Programmers are also humans" laga en rimelig morsom parodi på en. Som blant annet, i kjent stil, insisterer på at alt kan være en webserver, blant annet en koronatest, som visstnok kjører Node.js.

Se selv:

GNU/Linux Operating System Interview with a GNU/Linux user in 2022 with Richie Guix - aired on © 2022 The GNU Linux. Programmer humor Linux humor Programming jokes Programming memes Linux 2022 Arch linux linux enthusiast gentoo systemd vim enthusiast emacs richard stallmann free software foundation GPL license jokes dancing with a gnu lennart poet... Vis mer