Fra Knowit til Stacc og tilbake: - Gull for oss

Torleif Halseth går tilbake til Knowit etter tre år på utsiden.

Torleif Halseth returnerer til Knowit. 📸: Knowit
Torleif Halseth returnerer til Knowit. 📸: Knowit Vis mer

Frontendutvikleren Torleif Halseth returnerer til Knowit, skriver Knowit i en inn/ut-melding til kode24.

Halseth har vært tre år i Stacc, men returnerer nå altså til det som var arbeidsplassen hans i sju år:

Knowit Experience i Bergen.

– Gull å få han tilbake

– Det er gull for oss å få Torleif tilbake. Han er hyggelig, dyktig og ressurssterk. Med over ti års konsulenterfaring har han strategisk og operativ kompetanse som kundene våre nyter godt av. Torleif trives spesielt godt når han jobber med frontend og kan påvirke design, sier Marius Haugen, leder for konsulentvirksomheten i Knowit Experience.

Halseth gleder seg til å begynne.

– Knowit har knalldyktige ansatte og et solid, tverrfaglig miljø. Dette er folk som deler sin kunnskap og har det gøy på jobb. Jeg ser frem til å jobbe sammen med denne gjengen igjen, sier Halseth.

Han legger til:

– Jeg ser også frem til å briljere i fuss, løpe raske intervaller på Woodway-mølla på treningsrommet, og til å feire når første mulighet byr seg. Knowit er gode på det.

Har jobbet med strømspare-løsninger

Knowit opplyser at Torleif Halset i dag er utleid hos energiteknologi-selskapet Volte, en scale-up eid av Eviny og Hafslund, som hjelper bedrifter med å bruke mindre strøm.

Den siste tiden har han jobbet i Volte med konsulentene Anniken Særsten Jensen og Ingvild Blomsø, også fra Knowit Experience.

– Volte har vist oss stor tillit, og det er vi takknemlig for. Nå har vi tre seniorkonsulenter inne på front-end, UX og kommunikasjon. Det er spesielt verdifullt at vi får tillit fra et selskap som ønsker at næringslivet skal bruke mindre strøm på en bærekraftig måte, forteller Haugen.