Webstep styrker sitt .NET-miljø med tre nyansettelser

-Det er kort vei til beslutninger, og muligheter til å få støtte til egne initiativer for å utvikle seg videre. Det veier tungt for meg.

📸: Webstep
📸: Webstep Vis mer

Webstep ansetter tre nye .NET-utviklere på sitt Oslo-kontor.

- Når morgendagen skal utvikles er vi avhengige av ekspertkompetanse. Derfor er vi både stolte og glade over å få med disse ekspertene på laget vårt. Signeringene har styrket vårt allerede sterke fagmiljø, forteller avdelingsleder Ivar Moene.

Flytter til Rebel

Paul Philip Mitchell har en mastergrad i Informatikk fra NTNU med fordypning i kunstig intelligens. Paul kommer fra Visma Custom Solutions, og går inn i rollen som seniorkonsulent i Webstep.

- Webstep har et sterkt fagmiljø bestående av seniorkonsulenter, og det gir meg muligheten til å videreutvikle meg og jobbe med det jeg brenner for; ny teknologi. I tillegg har Webstep en attraktiv og fleksibel lønnsmodell, som belønner innsatsen.

Steffen Martinsen har en bachelorgrad i Interaktivt Design, og kommer fra rollen som seniorkonsulent hos Capgemini.

- Det er kort vei til beslutninger, og muligheter til å få støtte til egne initiativer for å utvikle seg videre. Det veier tungt for meg. Jeg synes også det er stas at vi nå flytter til Rebel. Her kommer det til å ta helt av! At vi kan møte andre rundt forbi i lokalene, og samtidig ha mulighet til å ha større arrangementer og meetups “hjemme hos oss selv”, det tror jeg kommer til å bli en game-changer. Da kan vi både møtes, ha det hyggelig og lære av hverandre!

Stig Baugstø som har mastergrad i programmering og nettverk fra UiO med fordypning i distribuerte systemer. Han kommer fra en stilling som sikkerhetskonsulent hos Mnemonic.

- Websteps modell fokuserer på utvikleren, og gir hver enkelt mulighet til å selv råde over oppdrag og timer. Det gir friheten til en freelancer kombinert med med alle fordelene til en tradisjonell konsulent. Hos Webstep får jeg rom til å utvikle meg.