- Vi må ikke reise på kontoret bare for å reise på kontoret

kode24-redaktøren oppsummerer uka, og slår et slag for hjemmekontoret.

Denne uka har vi vært på seminar - tenk på det, seminar, man kan være på seminar og drive med lagbygging og sånne ting som Jørgen hater igjen, det er ganske sykt. 🤯

Som du kanskje husker fra seminarlivet pre korona, pleier man gjerne å preike litt om hvordan man vil ha det på jobb framover, på slike seminarer. Så det gjorde vi, også.

Og var det noe absolutt alle var enige om, uansett om de jobba i kode24 eller SOL.no eller Elbil24.no eller i sjølveste toppledelsen, var det at hjemmekontor, ja - det ville vi fortsette med.

Men hvor ofte? Og hvordan? Der ligger debatten.

  • Som kode24 har skrevet om denne uka, kan du forvente deg noen kontortvang-krangler framover, mellom mellomledere som gjerne vil følge med på de ansatte på kontoret, og de ansatte som gjerne slipper å bli fulgt med på av mellomlederen på kontoret. 💦
  • Men det er ikke bare mellomlederne som stikker kjepper i hjemmekontorhjula dine, heller: Da vi preika med mange store arbeidsgivere denne uka blir både konsulenters kunder og arbeidsmiljø trukket fram som grunner til at du bare kan glemme å sitte hjemme hele uka alle uker framover.

Så hva kom vi fram til på seminaret? Vel, vi var litt slitne etter gårsdagens vinmeny da temaet skulle diskuteres, når sant skal sies. Men det viktigste poenget jeg prøvde å få fram sjælv, var at vi ikke må reise på kontoret bare for å reise på kontoret. ✊

«Det å jobbe på rekke og rad, foran hver vår PC med hodetelefoner, som på en fabrikk, er ikke et poeng i min bok. Da sitter jeg heller hjemme.»

Det må være et poeng i å være der. Ellers så er det ikke noe poeng i å være der.

Og det å jobbe på rekke og rad, foran hver vår PC med hodetelefoner, som på en fabrikk, er ikke et poeng i min bok. Da sitter jeg heller hjemme.

Vi skal fortsette å diskutere det på vår egen arbeidsplass, og vi skal fortsette å sette fokus på hvordan andre gjør det, på kode24. Så ta for all del kontakt med meg om du opplever noe du har lyst til å fortelle om når det kommer til hjemmekontorer og arbeidsmiljø framover.Inntil videre har jeg masse jeg har lyst til å fortelle deg - blant annet hva som var ukas viktigste saker på kode24.no.

Kjør nyhetsbrev! 🚗

Ukas beste saker på kode24:

Det er med blanda følelser jeg skriver et lett og ledig nyhetsbrev denne uka - midt i seminaret vårt sprakk de forferdelige nyhetene fra Kongsberg.

Jeg håper av hele mitt hjerte at ingen av leserne våre har blitt rammet av denne tragedien, og at dere alle kan få en fredelig og fin helg.

💕 Ole Petter, Mattis og Jørgen, kode24.no